Hvordan man laver min dobbelt bredt et Permanent hjem

April 14

Hvordan man laver min dobbelt bredt et Permanent hjem

Afhængigt af det område, hvor du bor, din autocamper kan kvalificere sig til permanent opholdstilladelse. Krav for at dreje en mobile home i en permanent hjem varierer efter stat og endda af enkelte amter i staten, så check dine lokale love for detaljerne, før du forsøger at sikre permanent hjem status for din dobbelt bred. Konvertere en mobile home til en permanent opholdstilladelse ofte indebærer markedsføring mobil home på en stabil, fast fundament og indgive den ordentlig papirarbejde med din county skatteopkræver eller ejendom taksator.

Instruktioner

•Kontrollér alle dine lokale love til at bestemme præcis, hvad du behøver at gøre at dit mobile hjem til at gøre det til en permanent hjem i dit område. Lav en liste over alle de ændringer eller tilpasninger, du bliver nødt til at gøre og kontrakt en professionel byggeentreprenør for at udføre jobbet.

•Vælg en placering til dit mobile hjem permanent opholdstilladelse. Du skal eje fast ejendom i de fleste tilfælde, selv om nogle stater kræver kun at du udleje ejendommen (sådan som det er almindeligt i mobilhome Parker).

•Hav din entreprenør hæld et fast fundament for hjemmet, hvis det ønskes. Fjerne hjul og aksler fra nedenunder traileren, gengivelse sig en permanent struktur, der ikke kan flytte. Aftal at tilslutte hjem op til både en septiktank og en kilde til vand, enten Fællesskabets vand eller fra en brønd og til elektricitet. Hvis du konverterer et eksisterende hjem, skal du muligvis ændre ordningen med lidt til at tillade fjernelse af akslerne eller hælde af instituttet. Sikre din entreprenør indhenter de rette tilladelser til at udføre arbejdet.

Kortindgangsdør din lokale ejendom taksator og have den hjem igen vurderes som en permanent opholdstilladelse. Hvis du var tidligere betaler årlige registrering og afgifter på hjem som du ønsker et køretøj, skal du også kontakte din lokale skatteopkræver gren for at ændre hjems status. Tilvejebringe dokumentation for ændringen og tillade en hjem inspektion efter behov. Nogle områder præsentere boligejer med et klistermærke til at sætte på traileren viser, at det er en permanent opholdstilladelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com