Hvordan til at tørre en lilje blomst

April 14

Hvordan til at tørre en lilje blomst

At give blomster for en ferie eller fødselsdag kan være en tankevækkende og kærlig gestus, men blomsterne kommer med en klar ulempe som en gave: de dør inden for dage. Nogle mennesker ser at give og modtage blomster som spild af tid og penge fordi gaverne ikke vare, men andre har fundet en måde at gøre disse præsenterer sidst længere. Tørring blomster kan forlænge deres liv og skønhed. Liljer er sarte blomster, og kan ikke tørre godt hvis opvarmet eller blot hængt til tørre; den bedste måde at tørre liljer er at trykke på fugt fra blomsterne.

Instruktioner

•Sæt et lag uglaseret papir, såsom avispapir eller gamle bog papir, på en flad overflade. Vælg en overflade, der kan besættes i op til fire uger; afhængigt af antallet af blomster du har og hvilken type papir du bruger, kan det tage så lang tid at tørre.

•Spread blomster på tværs af de uglaseret papir så at de ikke overlapper hinanden. Hvis du løber tør for plads på det første lag, tilføje et andet lag af papir oven på først og lægge flere blomster.

•Fortsæt breder sig lag af papir og blomster, indtil alle blomster er på plads. Dække det øverste lag af blomster med et lag af papir, efterfulgt af en tynd træplade eller stykke pap.

•Lay en tung genstand på toppen af bestyrelsen; objektet er ligegyldigt, så længe det gælder konstant pres for alle lilje blomster under papiret. Forlade vægten i stedet for to til fire uger; Tjek på blomster som nødvendigt for at se, når de er tørre.

Tips & advarsler

  • Husk at trykke vil samkopiere blomsten. Hvis du vil forsøge at bibeholde den lilje form, hænge blomsterne op og ned på et køligt, tørt sted i to uger. Dog kan liljer visne under disse betingelser.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com