Gardin ideer til store vinduer

April 15

Gardin ideer til store vinduer

Har en hele hjem eller bare et værelse med store vinduer er gavnlige for flere grunde. Store vinduer er fantastisk til at tilføje plads til små rum eller vise en stor visning uden for. De har også tendens til at spare penge boligejer, da ekstra lys, der kommer ind i lokalet skærer ned på mængden af belysning elektricitet, der anvendes. Find ud af, hvordan til bedste show off din store vinduer ved hjælp af passende og dramatisk æstetiske vindue gardin behandlinger.

Stue

Store vinduer i stuen har den stor evne at være dramatisk. Den store størrelse i vinduet kan typisk rumme lang, flyder gardiner med en luft af både drama og skønhed. Stoffer som silke, fløjl, satin og Taft er alle klassiske muligheder for elegance og flair. Hvis du er interesseret i at prøve noget lidt mindre konventionelle, dog kan du finde beaded gardiner er mulighed for dig. Lave dine egne strenge af beaded gardiner bruger beads, krystaller eller knogle stykker eller bare købe fra en lokal home decor butik. Gardiner kan også bruges til at skjule fejl i arkitektur samt. For eksempel, nogle windows eller de vægge, der omgiver dem kan være lidt skæve eller "off." Selv om de fleste besøgende til dit hjem sandsynligvis ikke vil mærke, kan du dække op disse mangler med gardiner for din egen fred i sindet.

Soveværelse

I soveværelset, gøre brug af gardiner, tilføjer til hygge i rummet. Store vinduer i soveværelset, kan selv om attraktive at se på, lade i en masse af sollys i løbet af timer, når nogle mennesker har brug for at sove. Den bedste løsning er i dette tilfælde at gå til vinduet behandlinger lavet til at blokere sollyset. Disse kan købes i butikker såsom Target og WalMart og andre butikker bære hjem decor. Hvis ikke du er så bekymret med lys faktor, men pleje mest om udseendet, floor længde gardiner lavet af satin eller blonde vil give dit soveværelse et romantisk og delikat udseende. Rød er en populær farvevalg til soveværelse gardiner da det giver et lidenskabeligt romantiske udseende samtidig med at tilføje til den positive strøm af energi i hele værelset, ifølge feng shui principper.

Karnapper

Når du vælger gardiner til naturligt store karnapper, finde en stil, der accentuerer udseendet af karnapper både inde og ude. Vindue behandlinger som kapper tilbyder en fremragende kig inde i hjemmet, samtidig også udformningen af vinduet pænt fra et indblik. Hvis vinduerne åbne op for en gade eller vej, kan du bruge en dobbelt-sidet gardin, så begge sider ser præsentabel. Du kan også gøre brug af gardin holdere eller tiebacks til at forbedre den gardin look; Tiebacks bruges til at samle op gardinerne, når de ikke trækkes lukket. Hvis dit hjem har en mere strand-orienterede tema, kan du også nyde udseendet af florlet, semisheer hvid eller linned gardiner. Disse ser smuk, når en åben brise rammer dem og giver en oceanside "kabine" føler, mens du stadig forstærker din vinduesstørrelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com