Problemer med Mobile Home vandrør

April 15

Problemer med Mobile Home vandrør

Tusindvis af mennesker lever i mobilhomes, primært fordi boligerne er billigere end traditionelle huse. Mobile homes er generelt fremstillet med lavere kvalitetsmaterialer, som kan føre til problemer, især med sårbare komponenter såsom VVS. Mange mobile hjem ejere ender med at erstatte fabrikken leveres VVS med en højere kvalitetssystem.

Frysning

Fordi mange mobilhomes ikke er placeret på et solidt fundament, er indefrysning af vandrør et hyppigt problem. Mobile homes er normalt sat på stillinger, molerne eller aske blokke, så kold luft til at få adgang til under gulvet. Selv når omkredsen af autocamper er afspærret og isoleret, er denne isolering sjældent så effektiv til at blokere kold luft som det solide fundament under et traditionelt hus. Som følge heraf er adgang vandrør, der forlader jorden under mobile hjem og ind gennem gulvet omfattet af indefrysning på det punkt, hvor det kører fra jorden til gulvet.

Krakning

Mobile homes er undertiden lidt for mobile. I kraftig vind, eller endda som følge af jordskælv eller rystelser er mobilhomes notorisk underlagt bevæger sig rundt. Mens dette er tydeligvis et problem i en tornado, når autocamper er upended, er det en mere subtile problem så godt. Hvis mobilhome skifter, kan stive rør revner, som kan ske på det punkt, hvor røret ind i mobilhome eller inden for det mobile hjemmet, selv som følge af torquing og vridning. Revner og brud i rørene naturligvis føre til lækager, hvilket kan forårsage yderligere skader på gulve og tæpper.

Korrosion

De fleste nyere mobilhomes har plastrør, men ældre mobilhomes med metal rør kan have problemer med korrosion forårsaget af ukorrekt installation, alder eller tilstedeværelsen af urenheder i vandet. Hårdt vand kan også beskadige rør gennem oprustning af kalksten indskud. Hvis korrosion af rør bliver for svær, vil rørene begynde at lække. På dette tidspunkt er den nemmeste løsning nok til at erstatte dem helt med plastrør til at fjerne problemet.

Støj

Mens en støjproblemet ikke er bestemt så alvorligt som andre potentielle problemer, er støjen absolut irriterende. Hvis vandrør i en mobile home ikke er installeret korrekt, kan rørene vibrere og flytte når i brug, forårsager lyde som brummen og hamrer. Hvis støjen er generende, kan du løse problemet ved at placere del af røret, flytte og isolerende det med skum rør eller batt isolering mellem røret og væggen eller ved at sikre pibe til væggen med metal eller plastik flip.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com