Hvordan til at identificere en væggelus angreb

April 16

Hvordan til at identificere en væggelus angreb

Du er formentlig bekendt med sengetid Advarsel "ikke Lad væggelus bider." Selv om denne advarsel er som regel i spøg, er væggelus ikke noget at spøge. For at virkelig forhindre væggelus bider dig, bør du tjekke om væggelus er i dit hjem. Vide, hvad man skal kigge efter og hvor de skal lede, og du kan registrere en væggelus angreb og beskæftige sig med det i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

•Kontrollér dig selv for bidemærker. Bed bug bider normalt bliver rød og lidt hævet, meget gerne myg bider. De kan også kløe. Andre bugs kan bide dig, så bider alene ikke er endelige bevis for en væggelus angreb.

•Know Hvad væggelus ligne. De er brunlig-rød insekter på størrelse med en apple seed når fuld vokset og er ligedannet i optræden at kakerlak, kun mindre. Hannerne er mørkere i farven og hunnerne bliver lidt gennemsigtige, men begge køn vil vises mere rødt efter fodring på blod. Disse insekter også kaste deres skind med jævne mellemrum, så vær på udkig efter skur hud samt.

•Undersøg sømme i din madras, under boksen fjedre og (hvis du har tæpper) hvor gulvtæppet møder væggen for tegn på live væggelus, ekskrementer eller skur hud. Også kig bag og under møbler. Bed bugs som træ og stof, så også kontrollere inde lampeskærme og bag billedrammer.

Tips & advarsler

  • Hvis du finder bevis for væggelus, er det bedst at kontakte en exterminator at slippe af med infestation.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com