Værktøjer til beskæring hække

April 17

Værktøjer til beskæring hække

Der er mere til beskæring en hedge end klipning det ind i en perfekt kugle eller et rektangel. Bortset fra påvirker en hæk udseende, er beskæring en nødvendig del af hedge vedligeholdelse, som personlig hygiejne for et menneske. For at reducere mængden af skader forårsaget af overskæring, lemmerne og filialer fra en hæk, bruge tilstrækkeligt skarpe, stærke værktøjer. Hæk beskæring værktøjer varierer afhængigt af deres program, nogle værktøjer skåret små kviste i stramme steder, mens andre værktøjer har stor mund til at skære tyk lemmer.

Håndsakse

De mest almindelige typer af håndsakse er bypass grensakse og ambolt grensakse. Begge typer af håndsakse har et sæt af to, håndflade-størrelse håndtag hængslet på omdrejningspunkt og knyttet til sæt skærhoveder. Hvad adskiller bypass grensakse fra ambolten grensakse er blade form og funktion. Bypass træbeskærer vingerne er halvmåne formet, og gerne et par saks, begge vinger er skarp og hvile side om side i lukket stilling. En ambolt træbeskærer skærehovedet består af en skarp kniv og en kedelig, bred-kantet klinge, både formet som halve cirkler. Mens bypass grensakse skær gennem hække med både vinger, presser ambolt træbeskærer hovedsagelig plantemateriale mod den sløve kanten mens skæring med den skarpe kant.

Beskæring sakse

Beskæring sakse spejl bypass grensakse i næsten ethvert aspekt, bortset fra skala. Ligesom omgå grensakse, har beskæring sakse et sæt af to, halvmåne-formet skæring vinger knyttet til lige håndtag. Dog beskæring sakse skærhoveder er typisk flere bred og værktøjer håndtag stræk 2 til 3 fod lange. Den ekstra gearing af værktøjets lang håndtag og sin bred åbning knive tillader landscapers til at skære igennem tykt materiale, såsom hedge grene og lemmer.

Hedge sakse

Hedge sakse vinger dele deres form med MP, household saks; hver klinge sider er relativt lige og taper til et punkt. Men i modsætning til husholdningsbrug saks, hedge sakse vinger tilsluttes et sæt af lange, lige håndtag. Hedge sakse håndtag spænder fra ca 1 til 2 fod lang og kræver to hænder til driften. I modsætning til de buede knive af beskæring sakse og bypass grensakse, hedge sakse lang, lige vinger ikke greb og holde grene. Dog skærer hedge sakse vinger oprette ren på tværs af hedge overflademateriale som tynde grene og blade. Hedge sakse Tillad landscapers til figur og oprydning udseendet af en hæk.

Beskæring Saw

Landscapers bruge beskæring saven til at afskære hedge filialer, der er for store eller akavet for grensakse og sakse. Beskæring saven er hovedsagelig en tilpasning af fælles, Carpenters crosscut saw. Ligesom en crosscut saw, beskæring saven består af et skarpt tandede blade fastgjort til et træ eller plastic, pistol-grebet håndtag. Men i modsætning til crosscut saw, beskæring saven forkant kurver i en lang, glat arc. Mange beskæring saw's cut kun pull-takts; en fordel når landscaper skal tegne en gren mod hans krop. Beskæring så længde generelt varierer fra 1 til 2 fødder og vingens tynd profil giver mulighed for en landscaper adgang til en hæk interiør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com