Sådan Care for Sunbrella stof

April 17

Sådan Care for Sunbrella stof

Sunbrella tilbyder en bred vifte af udendørs tekstiler der er resistente over for elementerne. Virksomheden rådgiver bruge milde rengøringsmidler findes i de fleste hjem for den almene sundheds og giver råd om at fjerne pletter, der sker fra tid til anden. Køb Sunbrella produkter er en investering og vil vare længere, hvis rengøres og vedligeholdes ordentligt.

Instruktioner

Sådan Care for Sunbrella stof

•Anvend en blød børste til at fjerne overflade snavs og snavs, der kan arbejde sig ind i stoffet fibre. Jorden-i snavs vil ikke kun gøre stoffet uinteressant, det vil også slib fibrene over tid, forkorte levetiden for Sunbrella stof.

•Våd markiser, Båd overtræk, bimini toppe og sejl betræk med en haveslange. De fleste Sunbrella stof kan rengøres på plads uden at fjerne dem fra deres rammer. Bruge en ounce af Dawn opvaskemiddel i en gallon spand med lunkent vand (ca. 100 grader Fahrenheit). Bruger en terrycloth rag, tør alle overflader. Skyl alle spor af sæbe med slangen og tillade Sunbrella stof til luft tørre.

•Til flytbare indendørs polstring covers, tage dem ud og håndvask dem i lunkent vand med en mild Tøjvask agent såsom elfenben eller Woolite. Lad dem lufttørre før du udskifter dem.

•Til udendørs eller marine polstring, der ikke er flytbare, bland en ounce af Dawn opvaskemiddel i en gallon af vand og fylde en plastik sprayflaske med løsningen. Let spray for rengøring løsning på polstring og lad det trække et par minutter. Skrub beskidte steder forsigtigt med en frotté-klud. Fjerne alle sæbe fra Sunbrella stof ved hjælp af rent vand og skylle ud af tøjet. DUP overskydende fugt med en ren og tør klud. Lad lufttørre.

Tips & advarsler

  • Sunbrella anbefaler re behandlende renset stof til at gendanne sin vand-vandtætte og Udton-resistente kvaliteter. Firmaet anbefaler brug af 303 High Tech stof vagt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com