Den bedste måde at rense en lysekrone

April 17

Når man taler om grand elegance, intet kommandoer opmærksomhed eller skaber stemning som en lysekrone. Det er virkelig centerpiece til ethvert rum, især når prydet med krystal. Hver rose har sin thorn, dog, og hver lysekrone har sin kedelige, støvede glas, især i et miljø i nærheden af et køkken eller der tillader rygning. Rengøring teknikere fra elegante rengøring, baseret i Nutley, NJ, gav os deres hemmeligheder for at gøre lysekroner skinne.

Forsyninger

Hen til ordentligt ren en lysekrone, har følgende leveringer på hånden: en A-frame stigen høj nok til at nå sikkert til lysekrone, terry klud og fnugfri håndklæder, to spande, glasrens (helst i et koncentrat), alle formål grease renere, et bord og mindst én anden person til at hjælpe.

Etablere butik

Sat op ad stigen på den ene side af Lysekronen. Placere tabellen i nærheden og dække det med terry klud håndklæder eller en blød canvas dråbe klud. Bland glas renere og all-purpose affedtningsmiddel i separate spande (Sørg for at markere som er der). Har masser af håndklæder klar til at gå.

At tage fra hinanden lysekrone

Placer en lille håndklæde på lysekrone til at markere startpunktet. Dette vil hjælpe dig vide, når du har nået hele vejen rundt Lysekronen. Begynder ved at fjerne alle glas stykker. Omhyggeligt hånd dem til assistenten på gulvet, der forsigtigt placerer dem på tabellen overdækket.

Da brikkerne er taget, Sørg for at holde styr på hvor de kom fra på lysekrone (første tier, lavere tier, inde i afsnit og så videre). Gruppere stykker på den tabel, baseret på hvor de kom fra på Lysekronen.

Tag et digitalt billede fra flere vinkler i sirlige, detaljerede lysekroner til aide i erstatter stykker efter rengøring.

Rengøring stykker

Dyppe et håndklæde i glas renere. Krat hvert stykke, så polere det tør med en ren, tør og fnugfri klud. Hvis det er nødvendigt, bruge all-purpose fedt renere at fjerne genstridige pletter. Tør. Næste, ren med glas renere som tidligere beskrevet. Da hver brik er renset, placere den tilbage på bordet, holder som dele sammen til nem udskiftning.

Rengøring lysekrone kroppen

Mens de enkelte glas stykker er renset, kan stigen arbejderen begynde rengøring kroppen af Lysekronen. Igen, bruge håndklæde til at markere startpunktet. Overhøre en inconspicuous stedet at afgøre, om glas renere, alle formål renere eller nogle andre renere (afhængigt af det materiale, kroppen af Lysekronen er lavet fra) er et bedre valg. Når tilfreds, Begynd rengøring ved at tørre hver sektion ren. Ændre håndklæder som nødvendigt. Tør med en ren, fnugfri klud før man går videre til en ny sektion.

Ren pærer så godt. Husk at slukke elpærer og lad dem helt cool før du forsøger at rengøre. En varm pære og et vådt håndklæde er en opskrift på eksploderende glas.

Sætte Lysekronen tilbage sammen igen

Når kroppen og stykker har været rengjort og tørret, så er det tid at sætte Lysekronen sammen. Gentag afsnit 3 i bakgear. Sørge for at sørge for de rette stykker er erstattet som de oprindeligt var. Konsultere de billeder taget tidligere at sikre korrekt placering af hvert stykke.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com