Lille tomatsorter, der arbejder med den Topsy Turvy

April 17

Lille tomatsorter, der arbejder med den Topsy Turvy

Bagvendt tomat plantageejer er en lille planter, der vokser tomatplanter hovedet. Teorien bag dette planter er at gartnere med små voksende rum vil kunne få flere råvarer takket være det pladsbesparende design af plantageejer. Da det vokser planten op og ned, vil regelmæssig tomatsorter typisk være for tung for denne type af vækstmønster. Små frugter sorter af tomater fungerer bedst med Topsy-Turvy.

Cherry tomater

De fleste helst cherry række tomat fungerer godt i en bagvendt plantageejer. Disse planter normalt overstiger ikke 3 fod i længde på modenhed og vægten af frugt vil ikke få dem til at falde for tidligt. Nogle populære sorter af cherrytomater inkluderer Tumbling Tom, honning flok og kirsebær Jubilee. Tumbling Tom leveres også i en gul sort. For sort, italiensk is cherrytomater er faktisk hvide i farven og har en meget mild smag.

Drue tomater og gårdhave tomater

Drue tomater er meget lig cherry tomater, men deres generelle form er drue-lignende og smag er lidt stærkere end en cherrytomat. Populære sorter omfatter Napa drue Hybrid og grønne misundelse. Patio tomater er ned-størrelse versioner af regelmæssige tomater og producere mindre frugt. Patio prinsesse Hybrid og Tye-Dye hybrid er passende sorter for denne plantageejer, som er sundhed Kick, som er en down-sized Roma tomat. Andre valgmuligheder omfatter sort Krim og røde lyn.

Pære tomater

Gul pære er måske den bedste kendte pære tomat sort. Det er lyse gule kød og fyldig smag gør det en ideel hors d'oeuvres tomat. Italienske pære tomater er røde og generelt smager Roma tomater. Disse sorter alle arbejde for at gøre saucer og har typisk et lavt syreindhold.

Roma tomater

Roma tomater er lille nok til at være vokset i en bagvendt plantageejer og bruges typisk til at gøre pasta, saucer og salsas. Der findes flere sorter, herunder romaer VF, (som er en hybrid, der er sygdomsresistente), lille Mama og gyldne Mama, (som er en gul Roma sort). Større romaerne planter såsom Big Mama Hybrid typisk ikke gør så godt i denne type af planter på grund af størrelsen af frugterne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com