Hvordan til at fjerne malertape fra pap

September 20

Afdækningstape er let at fjerne fra mange overflader; men dette bånd kan beskadige pap, når båndet er fjernet. Afdækningstape er ofte så fast fast til pap, ved at fjerne det, kan du ende op trækker meget af pap med det. For et projekt, hvor du vil have båndet gået men pappet gemt, skal du være tålmodig og bruge mere end bare dine hænder til at trække op dette båndet. Du burde let kunne finde værktøjer og produkt du skal bruge, men og disse bør ikke ondt pappet.

Instruktioner

Hvordan til at fjerne malertape fra pap

•Skub et barberblad under et hjørne af tape til at løsne det. Hvis malertape er meget tynd eller stak meget stramt, gør et lille snit i båndet. Prøv derefter nysgerrige kant fra pap med kniven.

•Træk malertape tilbage forsigtigt indtil mindst en længde af en fjerdedel tomme er eksponeret.

•Squirt WD-40 på en vatpind. Ising vatpind under udsatte båndet, på den selvklæbende side. WD-40 vil løsne limen.

Anslag dysefastgørelsen trække båndet tilbage. Ising den WD-40-behandlede vatpind på den selvklæbende side af båndet, når som helst det modstår alt for meget.

•Aftør ned pap med papirservietter. Dette er for at fjerne enhver sidesten WD-40. Hvis der er nogen tape rester tilbage, behandle det med WD-40 på bomulden og tørre det af hurtigt med papirservietter.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge lidt sprit, i stedet for WD-40, til at fjerne malertape. Dog ikke bruge det på blæk udskrevet kasser hvis du ønsker at bevare skriftligt eller billede (alkohol kan opløse nogle af blæk).
  • WD-40 er brandfarligt. Ikke bruge det mens rygning eller i nærheden af åben ild. Holde området godt ventileret, når du arbejder med WD-40.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com