Hvordan man kan sætte op postkasse Post pigge

April 17

Hvordan man kan sætte op postkasse Post pigge

Postkasse stillinger tillade postkassen skal installeres i nærheden af kantstenen, så mail kan leveres uden Flyselskabet forlader bilen. Stillingerne kan være installeret i en række forskellige måder. Den enkleste metode er at bruge en post spike base, der drev ned i jorden, og stillingen oprejst. Da bunden af post vil være på jorden, skal det skæres til den højde, du ønsker før montering, i modsætning til en post i et hul, som kræver den ekstra længde.

Instruktioner

Installation af Spike

•Measure fra toppen af dit indlæg og skære det, så bunden af din postkasse vil være 36-inches høj, ved hjælp af en rundsav. Gemme cut-off brik til at bruge som en dunkende blok til at installere spidsen.

•Vælg det sted du vil din postkasse installeret. Position punkt af spike på stedet, med beslaget justeret således at stillingen vil sidde square. Passer offcut stykket af four-by-four ind i beslaget og drive spidsen i jorden med en forhammer omkring seks inches.

•Indstil en plan på off-cut post stykke og lean spike som nødvendigt til det niveau. Tjek det front-to-back og side til side. Kørsel spike i resten af vejen, indtil bunden af spidsen er helt flugter med jordoverfladen.

Installation af Post

•Fit postkassen post i beslaget. Markere bolt huller gennem beslag på stillingen. Fjerne posten og bore 1/4-inch huller, tre inches dyb. Passe post tilbage til beslaget.

•Kontroller en tre-tommer-x 5/16 tommer lag bolt gennem hvert hul i beslaget ind i postkassen stillingen ved hjælp af en topnøgle. Spænd boltene, indtil hovedet trykkes fast mod ansigtet af beslaget. Gentag for hver bolt.

•Tamp snavs omkring spil beslaget ved at droppe lederen af forhammer på jorden, pakke det ned.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com