De bedste ting for at fjerne køleskab lugte

April 17

De bedste ting for at fjerne køleskab lugte

Ildelugtende køleskab opfordrer til at huske billeder af lurer bakterier og bakterier, gør for usmagelige tanker af at spise fødevarer opbevares i køleskabet. At holde dit køleskab duftende frisk og tiltalende, brug mild deodorizers, der tillader dig at gemme mad sikkert uden at blive irriteret over en ubehagelig lugt.

Undgå kemikalier

Læg ikke nogen form for kemisk desodorisering agent i dit køleskab. Husk på, at du vil være opbevaring fødevarer, sandsynligvis både åbnet og uåbnet. Uanset om du har frugt, saft eller endda en plasticpose eller beholder af fødevarer, skal der ikke give mulighed for en skadelige dampe eller kemiske siver ind den mad, du og din familie vil være at spise.

Bagepulver

Bagepulver har længe været en effektiv og billig værktøj for at holde køleskabet lugter frisk. Læg ca 1 kop bagepulver i køleskabet, gemt i en skål eller boksen bagepulver i en upåfaldende, out-of-the-way sted. Erstatte bagepulver én til to gange pr. måned. Bagepulver vil naturligvis absorbere enhver lugt, forlader køleskabet lugter frisk og ren.

Destilleret hvid eddike

Destilleret hvid eddike deodorizes og desinficerer køleskabet. For at bruge det, skal du udfylde en skål eller spray flaske med lige dele vand og destilleret hvid eddike. Dyp en rengøring klud i vandet eller spray opløsning på rag. Tør ned hele køleskabet med denne rengøring løsning. Du vil hurtigt rengøre, dræbe bakterier og fjerne lugt uden at forårsage skade på dit køleskab. Da eddike er helt naturligt, kan det sikkert bruges omkring fødevarer uden bekymre sig om dem bliver forurenet.

Vanille

Vanille er en naturlig måde at opfriske dit køleskab. Fylde en skål med ca 1/2 kop af vanille ekstrakt og placere den i køleskabet. Alternativt, sættetid et stykke køkkenrulle i vanille og gemme det i din skarpere skuffe. Vanille vil give en frisk, sød lugt i køleskabet uden brug af skadelige kemikalier.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com