Hvordan at tage sig af en Painted Lady Hibiscus

April 17

Painted Lady hibiscus er en tropiske hibiscus værdsat for sin skinnende blade og prangende, rødlig-pink blossoms at indslag en dyb rød center. De pjusket blomster af Painted Lady hibiscus er lidt mindre end de fleste hibiscus sorter. Plante Painted Lady hibiscus som et fokuspunkt i landskabet, kombinere det med andre blomstrende buske for en farverig blandet kant, eller pot det og placere det på en terrasse eller balkon. Painted Lady hibiscus, hårdfør til US Department of Agriculture zoner 9 til 12, er et effektivt valg for gartnere ønsker for at tiltrække sommerfugle.

Instruktioner

•Kapacitet Painted Lady hibiscus regelmæssigt under varmt, tørt vejr. Vand med en slange, så vandet til at køre langsomt i bunden af anlægget, indtil jorden er våd til en dybde af 6 til 8 inches. Undgå at fugte løv og aldrig vand busk hvis toppen af jord-jord er stadig våd. Tillader jord til tørre mellem vandingerne hjælper forhindrer rot og svampe sygdom forårsaget af overskydende fugt. Dog aldrig tillade, at jord bliver knogle tør.

•Kapacitet hibiscus i løbet af vinteren, når vejret er tørt, solrigt eller blæsende, men kun når jorden er helt tørre. Fugtige, kølige forhold placere busk øget risiko for svampesygdomme.

•Fertilize malet Lady hibiscus en gang hver måned mellem April og September, ved hjælp af en gødning formuleret for tropiske hibiscus. Befrugte potteplanter hibiscus ved hjælp af et generelt formål flydende gødning. Læs etiketten, som potteplanter hibiscus kræver hyppigere fodring. Altid anvende en gødning til den sats, der er anbefalet på beholderen.

•Pinch tips af hibiscus grene i løbet af foråret og sommeren til at fremme sund blomstrer. Beskære busk til at tilføje form eller fjerne vinter skader i det tidlige forår, at fjerne så meget som 1/3 af gamle vækst. Beskære kun i det tidlige forår, fordi beskæring på et andet tidspunkt kan fjerne den udvikle blomstrer.

•Betjen bladlus ved at lede en stærk strøm af vand på undersiden af bladene. Gentag to til tre gange per dag, indtil ingen bladlus kan ses under blade eller i leddene af blade og stængler.

•Applicer en insekticid sæbe spray for hibiscus befængt med whitefly eller mider. Bruge spray efter fabrikantens anvisninger. For at undgå svampe problemer, spray hibiscus under den tidlige del af dagen, så løvet har tid til at tørre, inden aften.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com