Kan cedertræ bruges til møl frastødende?

April 18

Kan cedertræ bruges til møl frastødende?

Træ af cedar træ har en duft, der gør toiletter lugter behageligt. Duften kommer fra naturligt forekommende olier indeholdt i cedertræ. Den lugt, der er behageligt for mennesker frastøder møl. Møl kvæle når de inhalerer duft af cedertræ. Således, cedar hjælper til at beskytte tøjet opbevares i skabene ved at forhindre møl i at komme til tøj.

Kemikalier

De naturlige kemikalier indeholdt i cedertræ, der hjælper til at frastøde møl omfatter cedrene, cedrol og thujopsene. Disse kemikalier giver cedertræ den stærke duft, der hjælper til at frastøde møllene.

Fordele

Cedertræ gøre en naturlig møl frastødende. Cedar træ indeholder giftfri naturlige olier, der ikke skader huden hvis placeret i tøj eller inden for tøj opbevaring toiletter. Brugere foretrækker cedertræ til at beskytte deres toiletter, fordi naphthalen, almindeligt anvendt i møl bolde, kan forårsage skader på blod og lungerne af mennesker. DEET, anden ingrediensen i insekt blokke bruges til møl, kan forårsage humør forstyrrelser og nerve problemer og eksperter fraråder brug af DEET som en insektrepellent til opbevaring af tøj.

Misforståelser

Cedar træ ikke vare evigt, hvilket er en almindelig misforståelse, at folk kan have på grund af den stærke lugt. Mens skabet kan lugte af cedertræ, olier mister deres styrke over tid og møl vil vende tilbage for at invadere skabet. Erstatte cedar chips årligt vil bidrage til at effektivt frastøde møl.

Metode

Cedar chips placeret på hylder i skabene og toiletter beskytte tøj fra møl. Cedar sprøjtet over tøj også beskytter dem mod møl. Tøj skal være fjernet, renses og børstet. Forsegling alle revner og huller i skabet med caulk vil gøre skabet klar til placering af cedar chips. Cedar chips placeret under og drysses over tøj vil yde beskyttelse mod møl og tøj vil have en behagelig duft.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com