Hvad der forårsager kulturperler marmor vasken skåle til knæk?

April 18

Hvad der forårsager kulturperler marmor vasken skåle til knæk?

Kulturperler marmor, også kendt som menneskeskabte marmor, består af knust kalksten og glasfiber harpiks. Den styrke og pletten modstand af dette materiale gør det et godt valg for vasken skåle. Men trods deres holdbarhed, kulturperler marmor vasken skåle kan knække under de rette omstændigheder, og udtalelser varierer på om disse revner kan repareres simpelthen eller vasken skal udskiftes.

Temperatur

De fleste revner i marmor vasken skåle er kendt som "termisk chok" revner og er resultatet af at indføre meget varmt vand i en kold vasken bassinet. Det kan være varmt vand kommer ud af vandhanen eller opvarmet vand fra en kedel, ovn, mikroovn eller en anden kilde. LamTech, en kulturperle marmor fabrikanten, garantier for deres dræn til 150 grader Fahrenheit, men stater at temperaturer over dette nummer vil producere termisk chok og ophæve betingelserne i servicekontrakten.

Installation

Nogle forbrugere installere deres egen kulturperler marmor håndvaske og bordplader og også bore huller i marmor for sink Kampprogram. Hver gang et hul er boret eller skære i kulturperler marmor, er der en chance for, at marmor kan knække. MarCraft, Inc. anbefaler ved hjælp af en hårdmetal-tippet så for at bore gennem den færdige side. Boring fra undersiden af kulturperler marmor kan resultere i revner og chips.

Reparation vs udskiftning

Udtalelser varierer på reparation kontra udskiftning kulturperler marmor håndvaske, der er påført revner. Ifølge LamTech, kan ikke revner repareres. AskTheBuilder.com enig, med angivelse af at mindre rifter og skrammer kan fastsættes af en person, der er certificeret til at reparere kulturperler marmor, men advarer om, at revner i kulturperler marmor køkkenvaske er næsten umuligt at genoprette.

Reparationsprocessen

Men nogle virksomheder sælger gør det selv-reparationssæt til kulturperler marmor køkkenvaske. Et selskab beskriver en proces, der involverer slibning knæk ved hjælp af sandpapir, anvende fyldstof, og derefter matcher og anvende base maling. Kit, som i gennemsnit $30, omfatter flere ark af sandpapir i varierende gryn, filler og en spatel, base maling og farvetone, en sprayflaske, og en beholder med fløde hærder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com