Hvordan man opbygger en pæl laden til RV opbevaring

April 18

Hvordan man opbygger en pæl laden til RV opbevaring

Pole staldene er alsidige bygninger. Disse bygninger er normalt konstrueret til landbrugsmæssige formål og afholder alt fra udstyr til husly husdyr fra vejrliget. Pole staldene er i stigende grad bygges som RV opbevaring. Pole staldene er populære, fordi de er nemme at bygge og relativt billig. Pole staldene er lavet ved at placere lange pæle i huller, tilføje et tag og undertiden, dækker siderne. Nogle pole staldene har døre og vinduer som muligheder. Pole staldene kan være konstrueret nogen og kræver mere end én person til at indstille polakkerne.

Instruktioner

•Vælge et niveau område 8 fod bredere og 4 fødder længere end din RV. Rundt disse tal op til nærmeste 8 fod. Pole bygninger er normalt lavet i 8-fods sektioner til at rumme tag og side paneler.

•Vælg markedsføring af post huller. Post huller bør være 8 fod fra hinanden. Grave post huller 16 inches på alle sider og 3 til 4 fod dybt afhængigt af lokale forhold. Pole staldene bygget i ekstremt kolde steder kræver huller indstille dybere end linjen frost.

•Sæt en pæl i hvert hul og brug carpenter's plan for at kontrollere for lodret justering. Brace polakker med 2 af 4s. Blande en pose af beton pr. hul. Blande betonen med vand, indtil det har konsistens af en tyk suppe. Hæld beton i hvert hul og giver mulighed for at indstille i flere dage.

•Indstil 2 af 8 stringere sikkert på tværs af toppen af polakker rundt om hele bygningen. Fit preconstructed spær på tværs af stringere. Flere mennesker er nødvendige for at hæve preconstructed spær og hammer på plads.

•Installer tagdækning af overlappende tag stykker over de preconstructed spær. Bruge tagdækning hardware inkluderet med tag stykker. Installere metal tag hætten på tværs af toppen af taget til at tillade luft at lufte.

•Installer sidespor hvis det ønskes. Sidespor er ikke forpligtet på pole staldene, som polakkerne give laden alle dens strukturelle integritet.

•Dump og glatte grus eller hælde beton for et gulv. De fleste pole staldene har ikke færdige gulve.

•Installer døre i én eller begge ender af pæl laden hvis det ønskes. Døre bør installeres kun, hvis sidespor blev installeret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com