Sådan Fix plettet Shirt kraver

April 18

Sådan Fix plettet Shirt kraver

Den berygtede "ring omkring kraven" vedrører pletter på skjorte kraver. Kropsolier og sved indsamle på stoffet og skabe en mærkbar ring. Den bedste måde at slippe af med disse pletter er at forbehandle tøjet inden vask det. Mange kommercielle rengøring løsninger eksisterer for at lave pletter. Der er dog elementer i dit hjem, der er billige og effektive til at fjerne flipperne pletter.

Instruktioner

•Brush shampoo på pletten med en gammel tandbørste. En anden mulighed er at bruge en tør vaskeklud. De fleste shampoo har rengøringsmidler, der fjerner olie, snavs og snavs. Efterlad shampoo på i omkring fem minutter. Vask skjorte med resten af vasketøj.

•Pour en lille mængde af tunge flydende vaskemidler på pletter. Gnid flipperne sammen ved hjælp af dine hænder. Tjenestefrihed vaskemiddel i omkring fem minutter, så vask skjorten.

•Pour et par dråber af fedt-kampe opvaskemaskiner væske på pletten. Gnid krave sammen for at distribuere væsken. Vente fem minutter, og derefter vaske skjorten som sædvanlig.

•Mix ½ kop vand og 1 tbs. hvid eddike i en kop. Hæld løsningen på pletten. Lad løsning blød i 20 til 30 minutter, derefter vaske skjorte i koldt vand. Denne metode er også effektive til at slippe af med sved pletter.

•Mix lige dele brintoverilte og vand i en kop. Hæld blandingen på krave pletten. Lad blandingen på shirt i 30 minutter. Vask skjorte i koldt vand. Denne metode er kun for hvide skjorter. Brintoverilte hjælper med at få ud af sved pletter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com