Hvordan arbejder Electric meter?

April 19

Hvad Electric meter gør

Elektriske meter måle mængden af magt en bygning bruger i en enhed kaldet kilowatttimer (kWh.) Elektrisk effekt måles i watt. Elektriske apparater er bedømt af hvor hurtigt de bruger elektricitet i en enhed kaldet watt. For eksempel, kan en typisk incandescent pære bruge 75 watt, mens en mikrobølgeovn ville bruge 700 watt. En kilowatt-time er mængden af energi, der anvendes af en 1000-watt apparat i en eneste time.

Hvordan Electric meter løb

Mest elektriske meter er drevet af en roterende metal disk. Elektricitet kommer ind i bygningen er forbi disk i bredbånd, som skaber et svagt magnetfelt. Dette magnetfelt trækker på disken, får det til at spinde. Jo mere energi bruges i bygningen, jo stærkere feltet og jo hurtigere disken spins.

Elektro-mekaniske meter

Selve disken måler mængden af energi brugt. Det er hooked op til en række ringer, at registrerer denne måling. Disken er først hooked til en urskive, der ture omkring én gang hver gang Parlamentet bruger et kilowatt-time. At skiven er hooked af redskaber til et andet opkald, der ture ti gange langsommere end den første, går rundt, hver gang Parlamentet bruger 10 kilowatt-timer. At skiven er hooked op til en 100 kilowatt time dial osv hele vejen op til 10.000 kilowatt-timer.

Moderne meter

Selv om de elektro-mekaniske målere virker ganske godt, de har en stor ulempe: varmeaflæser må komme ud og læse hver meter individuelt. Moderne meter omgå dette ved at sende oplysninger direkte tilbage til el-selskab. Stedet for at bruge en hel række ringer til at vise, hvor mange kilowatttimer måleren har kørt i, en computer digitalt registrerer og sender den tilbage til kraftværket. Teknikere skal kun komme ud når de skal reparere måleren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com