Sådan Fix Metal Storm Windows

April 19

Sådan Fix Metal Storm Windows

Metal storm windows lavet med Aluminiumsrammer er meget almindelige på ældre huse. Mens Aluminiumsrammer aldrig rust og modstå korrosion meget godt, er de bevægelige dele for det meste lavet af nylon-baseret plastik, der bliver skør med alderen og kræver erstatning. De tre vigtigste reparationer skal du foretage erstatter foråret hængsler, øverste hjørne pins og revnet glas.

Instruktioner

At fjerne Storm vinduesruder

•Tag ruden fra vinduet ved at trække springs i de nederste hjørner. Hvis de plastklemmer er brudt, løftestang dem med en flad-bladet skruetrækker. Skubbe dem hele vejen i, mens du trækker lidt mod dig.

•Swing i bunden af vinduet i mod dig når fjedrene presses helt i.

•Flyt toppen af vinduet ned indtil hjørne pløkker Juster med udgivelsen slots i siderne af vinduesrammen, om halvvejs op vinduet. Træk hjørnet pløkker ud gennem åbningerne. Geninstaller ruden ved at vende fjernelse trin.

Udskiftning af Pins og foråret klip

•Tag ruden fra rammen som tidligere skitseret. Kontrollere begge fjedre for korrekt drift. Fjern klip af enhver foråret der ikke glide i let og hoppe tilbage på plads. Tryk på op mod den lille nylon square fremspringende gennem bunden af rammen at frigive klippet. Skub det ud i slutningen af foråret dias, være omhyggelig med ikke at tabe foråret.

•Udskift den lille plastik pin inde fra slutningen af foråret. Indstille foråret over det og skub den nye klip på plads fra ydersiden slutningen af foråret dias. Fanen små nylon firkantede fastgøres i hullet i bunden af rammen til at holde det på plads. Teste foråret for korrekt drift.

•Kontrollér toppen pløkke for nogen revner eller svagheder. Hvis du vil fjerne hjørne pins, Find lille rektangel indrykningerne omkring en tomme i fra hjørnet, hvilket hold stiften på plads. Bor et hul med en 3/16-inch bit gennem indrykning til at frigive trykket og skub benet ud.

•Skub en ny PIN-kode i fra hjørnet og trykke den fast, indtil det flugter med yderkant. Tryk på spidsen af en lille, flad-bladet skruetrækker fast i rammen til at indrykke det lidt tættere til hjørne end i hullet, hvor den oprindelige led var.

Erstatter revnet glas

•Fjern ruden og begge top hjørne pløkker, som tidligere beskrevet. Fjern det øverste stykke af rammen og trække forsigtigt på side-stykker, være omhyggelig med ikke at gå mere end nødvendigt for at fjerne den glasskår.

•Measure rude fra side til side og fra top til bund. Køb nye glas 3/8 tomme højere og bredere end indvendigt dimensioner af den rude indramme.

•Træk glasskår fra rammen sammen med gummi forsegle folderne over dets kant. Installere gummipakning omkring kanterne af den nye rude. Glide glas med segl ind i rillen i rammen, ved at trykke på side stykker tilbage på plads og nulstille det øverste stykke. Erstatte hjørne pins.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com