Oplysninger om de sydlige Magnolia-træ

April 19

Oplysninger om de sydlige Magnolia-træ

De stedsegrønne sydlige magnolia er en af USAs "smukkeste" indfødte træer, noterer sig den "nationale Audubon Society Field Guide til træer." Med lige trunk, konisk og funktioner såsom prangende duftende blomster har den sydlige magnolia mange prydplante og landskabspleje kutymer.

Størrelse

Den sydlige magnolia kan vokse til at være fra 60 til 90 fod høj, med tykke blade i 5 - til 10-tommer lang rækkevidde og blomster, der kan nå diametre af 1 fod. Den sydlige magnolia blomster forvandles til 3 - 8 tommer lang follikler af lyse røde bær.

Anvendelser og voksende betingelser

Sydlige magnolias gøre eksemplarisk modellen planter, men træet også fungerer som en skygge træet og kan danne buffere mellem ejendom linjer. Den sydlige magnolia vokser i fuld sol eller nogle skygge, med træet kan udvikle i mange jordtyper; Det gør ikke godt selv i komprimeret jord, som du ville finde på en byggeplads.

Overvejelser

Et af de problemer, du bør overveje, når tænker på plantning en sydlige magnolia er, at træets blade og frugter, når de falder, kan gøre en hel rod. Når der klippes ved siden af en, undgå at støde den tynde bark, da dette kan let bundfald skader og give insekter og sygdomme adgang til træet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com