Kan du genplante tulipaner, der har blomstrede?

April 20

Kan du genplante tulipaner, der har blomstrede?

Tulipaner er lyse, cupped blomster der vokser i en vifte af størrelser, farver og mønstre. Disse er flerårige blomster, der vokser år fra det samme sæt af pærer, men dør ned om sommeren. Holde din tulipanløg i jorden gennem året eller grave og gemme dem i sæsonen hvilende, så genplante.

Vækstsæson

Tulipaner vises i slutningen af vinteren til tidlige forår og bringe farve til kedelig sene vinter haver. De kan holde deres blomster i midsommer, afhængig af sort, men altid gul og dø efter blomstrende. De forbliver inaktive indtil sent efterår, når de lægger ud nye rødder. Mange gartnere grave løg op til genplante blomsterbede med sommer-blomstrende enårige.

Grave pærer

Det bedste tidspunkt at grave og overføre, gemme eller dele tulipaner er under deres vækstdvale. North Dakota State University udvidelse anbefaler venter indtil alle bladene tørrer, så grave løgene og gemme dem på et køligt, mørkt og tørt sted i resten af sommeren.

Udplantningen sæson

Efteråret plantning sæson til tulipaner, så tag løgene ud af opbevaring når etårige planter dør og andre planter går hvilende. Disse pærer kræver en kold vinter spiring periode at tilskynde rodnet og vækst. Plante tulipanløg, når temperaturer nå 50 til 55 grader Fahrenheit, men før jorden fryser. Benytte lejligheden til at skære tulipanløg på naturlige divisioner, at udbrede nye planter.

Site og jord

Sætte tulipaner tilbage i deres oprindelige websteder eller vælge nye websteder, der får fuld foråret og sommerens sol, god luftcirkulation og hurtig vinter dræning. Grave i top 12 inches af jord i de plantning senge og tilføje 4 inches af organisk kompost at ændre jorden. Altid ændre jord på nye beplantninger at give planter god ernæring og dræning. Tilføje benmel eller pære gødning til at starte tulipaner. Plant blomsterløg med deres spidse ender op, på 3 - 4 tommers dybde og afstand. Forlade de pærer for at root og kigge efter foråret blomstrer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com