Hvordan skal udfylde den øverste Ring i en Intex Pool

April 20

Den oppustelige øverste ring af en Intex pool understøtter skulle holde poolen fra kollapse når det er fyldt med vand. Oppumpning swimmingpool ring ordentligt sikrer ringen ikke eksplodere når opvarmet af solen eller tillade pool til at kollapse. Før påfyldning den øverste ring med luft, skal du sikre, at poolen er indstillet korrekt og du kender placeringen af fyld dyse fastgjort til den øverste ring.

Instruktioner

•Indstil den opløftede pool i en flad placering med plads nok til at give mulighed for en fire mund af gangbro ved swimmingpoolen. Sikre, at ingen klipper eller andre skarpe genstande, der sidder under puljen.

•Unroll ved swimmingpoolen. Spredt poolen over det flade areal. Flytte den øverste ring, så det sidder på ydersiden af den rullede swimmingpool. Find fyld dyse placeret på undersiden af ringen. Udvide dysen ved at trække det væk fra ringen. Trække plug fra udgangen af dysen.

•Tilslut slutningen af en manuel pumpe til udvidet luften dysen. Pumpe luft ind i ringen med luftpumpe indtil ringen føles fast at røre.

•Tag slutningen af manuel luftpumpe fra pool fyld dyse. Skubbe stikket i udløbet af dysen. Skub dysen i den oppustede øverste ring.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com