Hvordan man Refinish glasfiber swimmingpool med en gelcoat

March 28

Gelcoat er som beskyttende maling til glasfiber pools. Det kommer i forskellige farver og danner et beskyttende lag, der holder i årevis. De fleste gel frakker i puljer sidste et gennemsnit på omkring 15 år, nogle gange længere, før skulle udskiftes. Når din gelcoat skal udskiftes, tjekke din vejrudsigt forinden--gelcoat tager omkring tre dage til fuldt hærde og det må ikke blive våd i løbet af denne tid. Det er en tidskrævende proces, at være sikker, men i det mindste du behøver kun at gøre det en gang hvert par årtier eller deromkring.

Instruktioner

•Udtøm din pool som du normalt ville. Hvis din pool har sin egen afløb, bruge den. Ellers få en dykpumpe, eller sump pumpen, og dræne alt vandet. Nogle byer og byer har ordinancer mod frigive chlorerede vand ind i kloaksystemet, så tjek med din by office før du gør dette. Hvis du er usikker, i begge tilfælde dechlorinate vand ved hjælp af en kommerciel dechlorinator eller lad vandet sidder i solen for fire til syv dage uden at tilføje mere klor til det.

•Rengør din pool's indvendige overflader grundigt. Fyld en spand med varmt vand, Tilføj den anbefalede mængde af din foretrukne kommercielle pool rengøring løsning og bruge en scrub pensel til at gennemsøge hver tomme af din pool. Skyl løsning væk og give din pool tørre fuldstændigt.

•Strip den originale gelcoat fra gulv og vægge af din pool. Vedhæfte en bøde-sandkorn sandpapir til en håndholdt sander og buff ud lag af gelcoat. Gør dette for hver overflade, du planlægger at refinish.

•Sweep op bidder af gelcoat og støv, der er indsamlet på gulvet i poolen fra slibning processen. Kassér resterne. Coat en ren klud med acetone og tørre ned hver overflade af pulje til at fjerne eventuelle resterende rester. Tillad pool til tørre.

•Fyld en spand med nok gel coat løsning på coat pool's overflader med et enkelt lag. Tilføje hærdning sammensatte og blandes grundigt. Emballagen har specifikke oplysninger på hvor meget at bruge til din swimmingpool størrelse og hvor meget hærdning sammensatte at tilføje. Følg instruktionerne i overensstemmelse hermed og hæld den forberedte gelcoat i en maling bakke.

•Anvend en maling rulle til at sprede et jævnt lag af gel på væggene og gulvet i poolen. Arbejde hurtigt, således at gelcoat i bakken maling ikke tørre ud, før du er færdig. Hvis din pool er særligt store, arbejde med en partner. Tillad gelcoat tørre i en til tre timer.

•Mix et andet parti af gel coat og anvende den på samme måde, du har brugt før. Tillad gelcoat at tørre og hærde i tre dage inden påfyldning en pool med vand. Hvis prognosen kræver regn, før denne periode er overstået, dække din pool, som du normalt ville, når du lukker det for vinteren og tillade pool at sidde en ekstra dag eller to efter regnen aftager.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com