Hvor meget plads er klatring Rose behov på en Arbor?

April 21

Hvor meget plads er klatring Rose behov på en Arbor?

At hæve klatreroser på en arbor giver en smuk kant til en have, pryder gate i et hegn eller skjuler en uskøn struktur. Afhængig af sorten, vokse klatreroser 6 til mere end 20 fod høje. Afstanden er en vigtig overvejelse ved plantning klatreroser.

Site

Når du vælger et websted til en klatring steg, er det vigtigt at tage den modne størrelse af klatring steg i betragtning, ifølge Colorado State University forlængelse. Roser har brug for mindst seks timer fuld solskin hver dag og morgensolen er at foretrække frem for den varme eftermiddagssolen. Webstedet skal være placeret væk fra træer eller store buske, der kan nedbryder vand og næringsstoffer i jorden omkring Rosen.

Arbor

Roser har brug for plads til at vokse, værelset til ordentlig luftcirkulation, (som hæmmer sygdomme) og plads til at tillade gartner til at pleje den klatring rose. Placer arbor mindst 3 inches væk fra et hegn eller hus, ifølge Washington State University Spokane County forlængelse.

Plads

Tage størrelsen af den modne bush i betragtning ved plantning af en klatring steg. Plads til klatreplanter mindst 5 fødder fra hinanden, ifølge University i New Hampshire kooperative forlængelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com