Hængende plante pleje

April 21

Hængende plante pleje

I modsætning til jordbaserede gryder, hængende potter udsættes for hurtigere jord tørring og er mere tilbøjelige til at lide ernæringsmæssige mangler. Årlige blomster dyrkes normalt i ampler, men du kan også dyrke Bladplanter og stauder, hvis du behandle dem omhyggeligt.

Beliggenhed

Find et sted, hvor planterne får mængden lys, der kræves for den specifikke sort. De fleste planter har brug for mindst seks timers sol om dagen, men refererer til plante pleje tag at kontrollere behov for dine planter. Undgå hængende planter i et område, hvor de udsættes for kraftig vind som vinden kan blæse ned plantageejer eller skade planterne. Steder kan du nå nemt når tendens planterne sikre, at du kan passe planterne uden specialudstyr.

Kunstvanding

Hængende kurve og plantageejere tørre ud hurtigere end haven senge. Moss-foret kurve tørre ud endnu mere hurtigt som fugt fordamper fra både toppen og siderne af kurven. Kontrollere jordfugtighed i kurvene dagligt og vand, når den øverste 1/2 til 1 tomme af jord føles tør, når du holder din finger ind i det. Vand anlæg indtil fugt begynder at dryppe fra bunden af plantageejer, da dette sikrer fugt har trængt ind i hele alle jord. Udendørs plantageejere kræver hyppigere vanding end indendørs hængende planter, nogle gange så ofte som to gange dagligt i varmt vejr.

Gødning

Hyppige fodring er nødvendig for hængende planter, som hyppig vanding siver ned næringsstoffer ud af jorden hurtigt. Den gødning, afhænger af de planter, du voksende. Generelt, Bladplanter kræver høj-kvælstof gødning mens blomsterplanter kræve fosfor-rige gødning. Bruge en vandopløseligt, quick-release gødning i plante. Anvend gødning til den sats, der er angivet på pakken. De fleste gødning anvendes til hængende plante hver to til fire uger i hele foråret og sommeren.

Beskæring

Hver plante har sine egne krav, beskæring, men de fleste blomstrende planter skal jævnligt deadheaded for at tilskynde flere blomster. Deadhead ved at knibe ud de brugt blomster, så snart de begynder at visne. Tilskynde din hængende planter til at vokse fuld og busket ved at klemme tilbage de voksende stilke, som tilskynder til laterale forgrening og lusher vækst. Forstå øverst 1/4 tomme af hver stængel mellem tommel- og pegefinger, så klemme det ned. Knivspids planterne, når de begynder at kigge alt for høj og langbenet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com