Hvordan skal man behandle med købere, der gør alt for lav for et tilbud på et hus

April 21

Hvordan skal man behandle med købere, der gør alt for lav for et tilbud på et hus

Sælge et hus kan være en lang prøvelse. Denne prøvelse kan foretages alle værre af spillets katten efter musen, der er fast ejendom forhandling. Du har en aktiv og en pris i tankerne for at sælge aktivet. En køber skal næsten altid komme i tænker han vil få en god handel, og som sådan vil ofte gøre for lav for et tilbud. Hvis markedet er god, og folk køber er disse tilbud nemme at afvise. Men hvis markedet er dårlig og dit hus har ikke solgt efter mange måneder, kan du blive fristet til at give. Nøglen er at have iøjnefaldende fakta om dit hus og markedet og viljestyrke at holde sig til din kanoner under forhandlingerne.

Instruktioner

Dyrknings markedet. Se comp salg af lignende huse i lignende kvarterer. Se hvad de kommer og hvordan det skal sammenlignes med hvad du spørger. Du kan for meget forlangt, men det kan ikke være så lavt som det tilbud du får. Præsentere denne information til køber. At have data at sikkerhedskopiere prisforlangende er svært at argumentere med og vil hjælpe med forhandlingerne.

•Bestil en vurdering. Dette vil koste penge, men du vil have en professionel vurdering af, hvad huset er værd. Fremlægge en kopi til køberen eller hans agent til at sikkerhedskopiere din prisforlangende.

•Kontrollér, en counteroffer. Køber forventer lidt tilbage og frem. Han forsøger at få huset for mindre. Du forsøger at sælge det til mere. Når du indstiller antallet at sælge dit hus, efterlade nogle vrikke værelse, så du kan komme ned en smule, men stadig være tilfreds med den endelige pris.

•Reject tilbuddet. Nogle gange, vil du bare ikke kunne nå til enighed, når forhandlingerne om salg af et hus. Hvis du ved, hvad dit hus er værd og har data til at bakke det, gå væk fra handlen. Det kan være frustrerende for et hus til at sidde på markedet, men det kan være endnu mere frustrerende at vide du opgav huset for mindre, end det var værd.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com