Desert Rose plante pleje

April 21

Desert Rose plante pleje

Desert rose (Adenium obesum) er en stedsegrøn saftige indfødte til tropisk regioner i Afrika og Arabien. Det trives i fugtige klimaer med masser af regn, men kan ikke overleve i stillestående vand. Veldrænet jord er nødvendig. Almindeligt dyrket som en stueplante på grund af dets behov for varme temperaturer, har planten en tydelig stilk, der svulmer til at opbevare vand. Stilken er kronet af ørken rose talrige pink og hvide blomster.

Container miljøer

Plante desert rose i en beholder, der kan flyttes som vejret krav. Keramik eller terra cotta gryder er ideel, fordi de bidrage til at give exceptionelle dræning. For optimal vækst, give ørken rose fulde sollys dagligt. Brug en fast-afløb jord består af to dele lerjord og en del groft sand. Desert rose er meget modtagelige for root rot, og enhver stående vand eller fugt kan forårsage anlægget til at dø.

Vanding og gødskning

I sommermånederne rose vand desert dagligt. Den porøse, sandede jord sikrer uden vand bevares. Altid tømme containeren underkop. Reducere vanding til tre til fire gange om ugen under overskyet og køligt vejr og under forår og falder. I løbet af foråret og sommeren måneder, feed dagligt ved hjælp af en afbalanceret 10-10-10 gødning i halv styrke, ifølge din produktetiketten. For eksempel, Bland 1/2 spsk vand-opløseligt gødning med 1 gallon af vand.

Vinter pleje

Dette bud saftige er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 11 og 12. I koldere klimaer, flytte desert rose indendørs om vinteren, eller når temperaturen falder til under 50 grader Fahrenheit. Reducere vanding til to gange ugentligt om vinteren, og foder når månedlige. Holde anlægget inde, indtil nogen fare for frost har bestået i foråret og natten temperaturer bo pålideligt over 50 grader.

Behandling af Rot

Være på vagt for tegn på root rot. Lille blødhed gennem plantens hele stilk er normal, når det har brug for vand. I modsætning rod rot rammer et lille område af stilken og breder sig gradvis til en større del. Efterlades uden opsyn, dræber root rot anlægget. Blødt, kødfulde, afgrænsede områder i stilken angive rot er til stede. Rette din vanding regime, og fjern forsigtigt de møre områder så snart som muligt. Brug en skarp kniv steriliseret med husstand desinfektionsmiddel. Såret skal helbrede efter flere uger.

Irriterende skadedyrsbekæmpelse

Ørken rosenplanter er engang plaget af spider mider, skala og mealy fejl. Ved hjælp af en stærk eksplosion af vand vil løsne mider og mealy fejl, men en insekticid sæbe kan være påkrævet til store insekt befolkninger. Planten er følsomme over for olie-baserede insekticider og vil skade løv. Brug en klar-til-brug insekticid sæbe og mætte plantens løv. Gentag programmet i ca en uge, hvis insekter er stadig i live. Anvende insekticid sæbe på en overskyet dag eller om aftenen og da temperaturerne er under 90 grader.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com