Hvor hen til hjælp en loppe bombe

April 21

Loppe bomber bruges til at slippe af med irriterende og generende lopper, der angriber husdyr og mennesker, som loppe skadedyrsangreb kan efterlade alle påvirket følelse frustrerede og kløende. Bomber er relativt let at bruge og generelt effektiv, men kan forårsage nogle problemer på grund af den store mængde af pesticider inden for dem. Det er vigtigt at være forsigtig, når du leverer en loppe bombe så fordelene opvejer risiciene. Generelt, de er billigere end at kalde en exterminator og medvirke til at eliminere uønskede lopper fra dit hjem eller kontor.

Instruktioner

•Vælg en loppe bombe, der er den korrekte størrelse til området. Bomber kommer i forskellige størrelser, og du behøver ikke en, der er større end det område, du ønsker at fjerne lopper inden for. Læs producent etiketter, mens i butikken for at afgøre, hvilken størrelse du har brug for.

•Læs etiketten på loppe bombe at Sørg for at du følger anvisningerne korrekt. Sluk alle antændingskilder i dit hjem eller kontor, såsom brændeovne, vandvarmere, elektronisk udstyr, køleskabe og air condition-enheder.

•Sæt tåget i et hovedområde mindst seks fødder væk fra enhver antændelseskilder. Aktivere loppe bombe og evakuere området for den tid, der er anført på etiketten. Dette kan være alt fra en til seks timer.

•Air ud området, når det er sikkert at vende tilbage ved åbning af vinduer og døre i en til tre timer. Ren off alle tællere eller fødevarer forberedelse områder, der kan have været dækket med pesticid at undgå sygdom.

•Vacuum af gulve. Ren regelmæssigt, især områder med mad, for at undgå en reinfestation af lopper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com