Hvad er de Standard størrelser for en Metal Stud?

April 22

Hvis du tænker på at gøre overgangen fra træ til metal nitter på dit næste job, indramning, vil du finde at producenter har gjort deres bedste for at gøre overgangen relativt enkel og logisk. Metal-ækvivalenter passer nogenlunde dimensionelle tømmer-- og er lettere, ranke og mere ensartet størrelse.

Til væg indramning

Lavet af kolde-dannede stål, danner metal nitter en firkant-C form, med to korte flanger flankerende en lang i ansigtet kaldes en web. Flange med metal studs foranstaltninger 1 5/8 inches, lidt større end den smalle ansigt af en nominel stykke af 2-tommer dimensionelle tømmer, som i moderne tid virkelig foranstaltninger 1 1/2 inches. En stud med en web-størrelse, eller lang i ansigtet, på 3 1/2 inches kaldes en 350S og træder i stedet for en two-by-four. En 600S metal stud foranstaltninger 6 inches på sin web, eller lang i ansigtet. Således en metal stud finder sted i en two-by-four foranstaltninger 1 5/8 af 4 inches, og en to-af-seks, 1 5/8 af 6 inches--lidt federe men den samme dybde som deres træ ækvivalenter.

Større Studs

Fordi de fastholder C form af 350S og 600S, kaldes metal-ækvivalenter af to af ottere og to af TEN-også studs, selv om deres træ ækvivalenter ville sandsynligvis betegnes som bjælker eller spær. 800S og 1000vis, henholdsvis, erstatte to af otte og to af ti, og vedligeholde flange størrelsen af 1 5/8 inches. Disse større metal nitter kan faktisk bruges som strukturelle elementer, såsom bjælker og spær.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com