Hvordan at finde en pause i min usynlige hegn

April 22

Hvordan at finde en pause i min usynlige hegn

Usynligt hegn er en type af indhegning, der holder dyr inden for et bestemt område. En ledning er begravet langs en omkreds og enderne er knyttet til en radiosender. Det eller de pågældende dyr er udstyret med en speciel krave, der opfanger radiosignalet udsendes af radiosender. Når dyret krydser wiren, giver kraven dem et elektrisk stød, der afskrækker dem fra at forlade omkredsen. Når der er en wire pause i den usynlige indhegne, kan det være svært at finde, fordi wiren er begravet i jorden. Dog kan du nemt finde det med en bærbar radio.

Instruktioner

•Kontroller, at du virkelig har en wire pause. Et frit roaming hund betyder ikke nødvendigvis, at der er en pause i jeres usynlig indhegne. De fleste senderen enheder har en alarm eller indikator lys til at fortælle dig, er der en pause i hegnet. Du kan teste det ved at fjerne de to ledninger, der forbinder til begge sider af hegnet fra deres stik på senderen. Placere begge ender af et lille stykke ledning til senderen stikkene. Hvis alarmen går ud, du har en wire bryde i din usynlig indhegne.

Forpakket en RF choker, en lille, billig enhed, der giver mulighed for senderen for at udsende radiofrekvens, selvom kredsløbet er brudt. RF choker har to fører på det. Placere en i hver transmitter jack. Derefter vedhæfte to usynlig indhegne ledningerne omkring RF choker kundeemner til at fuldføre banen.

•Tune en AM bærbare radio frekvens den usynlige indhegne bruger. Disse oplysninger er normalt i de papirer, der fulgte med din usynlige hegn, men hvis du ikke kan finde det der, bare Søg AM stationer indtil du hører en hurtig klikke, aflytning eller biplyd. Det er normalt på den nedre ende af AM frekvens.

•Walk hele længden af din usynlig indhegne lytter til dråber i radiosignal på din bærbare radio. De steder, hvor du ikke kan høre signalet er, hvor wire pauser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com