Sådan Fix taget skade på en Mobile Home

April 22

Mobile homes tilbyder en cost-venlige, klar til at gå hjem. De er også en af de nemmeste hjem at opretholde. Taget af en mobile home er modtagelige for skade fra faldende eller vindblæste, vragrester. Den tynde metal over dit loft kan blive gennemboret af et vilkårligt antal objekter. Denne skade kan repareres med et par værktøjer, et par af materialer og nogle knowhow.

Instruktioner

•Lay corrugate aluminium ark over det beskadigede område. Center skader under arket. Har enderne af arket vender siderne af mobil-hjem. Brug din tin snips til at skære væk eventuelle mellemrum for fremspring, såsom ovenlys i taget.

•Drill et hul hver 6 inches langs ender og siderne af ark af aluminium. Hold øvelsen i en 90-graders vinkel til ark og bore gennem arket og eksisterende tag. Vær omhyggelig med ikke at styrte alt for dybt og kompromittere ledninger eller loft under.

•Installer en nitte i hvert hul. Skub nitte stilk ind i tønden af Nitte pistol og klem den forsigtigt for at holde nitte på plads. Skubbe hovedet af nitte gennem din huller i ark og tag. Klem pistol fast for at lukke nitte og afbryde engangs stilken.

•Seal nogen store huller i corrugation. Åbn låget af din ekspansion skum. Twist på stilken på dysen på dåsen. Ryst dåsen. Hold det op og ned med stilken i hullet og presse på aftrækkeren. Det tager kun lidt for hvert hul, som skummet ekspanderer hurtigt for at udfylde eventuelle brud.

•Seal din sømme. Skær spidsen af din caulk tube og punktere mellemgulvet inde med værktøjet punktering på din caulk pistol. Skub røret ind i pistol og pumpe udløser indtil stram. Punkt spidsen af røret på sømmen og klemme udløser mens du trækker pistolen til at danne en glat perle, der dækker sømmen.

Tips & advarsler

  • * Kemikalier såsom udvidelse skum er giftige for mennesker, dyr og miljøet. Venligst Læs og følg alle producentens anvisninger før use.* Power tools kan være farlige. Læs og følg alle producentens instruktioner før brug. Altid bære passende sikkerhedsudstyr såsom sikkerhedsbriller og læder arbejdshandsker når opererer elværktøj.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com