Hvad tiltrækker Tømrer bier

April 22

Hvad tiltrækker Tømrer bier

Selv om Tømrer bier sjældent udgør en fare eller risiko for mennesker, bierne kan bore huller i din sidespor eller pyntede og udgøre en risiko for at tiltrække andre gener såsom spætter. Omhyggeligt forvalte og kontrollere tidligt blomstrende planter og træer i nærheden af din ejendom, kan du reducere Tømrer bee angreb af dit hjems ydre.

Træ strukturer

Udsat træ strukturer at Tømrer bier normalt slå til deres tunneler og boliger omfatter træ udhæng, hegnspæle og træer. Hvis der er nogen synlige revner mellem sidespor og tagdækning, kan Tømrer bier nemt drage fordel af revner eller deformiteter i trækonstruktionerne og gør det deres hjem. Tømrer bier kan bore op til 6 inches til din fritliggende træ.

Dækfrøede planter

Hvis du har enhver mængde af foråret ephemerals eller tidligt blomstrende planter i nærheden af dit hus, kan du være mere udsatte for en tømrer bee angreb. Påskeliljer, bradford pæretræer, azalea, stedmoderblomster og mælkebøtter er eksempler på fælles mad kilder til Tømrer bier.

Tidligere reder

Tømrer bier er også kendt for at vende tilbage til deres samme reden sted år efter år. Hvis deres tidligere reden er besat, vil de kede en ny rede i de omkringliggende træ strukturer. Når larverne vokser op i modne bier efter en sæson, vil de også vende tilbage til den samme placering, redebygning. Derfor kan et par Tømrer bier kedeligt ind i dit hus sidespor et år forvandle til mange bier vender tilbage den næste år, vokser eksponentielt. Som større netværk af Tømrer bien reder er træt på én placering, vil spætter og andre fugle blive mere tiltrukket af at hakke huller i dit hus udvendigt.

Behandling

For eksisterende Tømrer bien reder, bruge en tørring tørremiddel, såsom Drione, og stik indgang huller med en 1/2-tommer stykke kork. Behandlingen vil dræbe bier og deres larver, der er i rederne. Bruge en beskyttende maling blandet med NBS addititve, en økologisk insektmiddel, til slut alle fritliggende træ med et hårdt finish, som kan afskrække Tømrer bier fra kedeligt ind i skoven. Du kan også sprøjte cypermethrin over din fritliggende træ udendørsbrug for at forhindre Tømrer bier og andre skadedyr i infesting dit ydre. En gallon af cypermethrin kan behandle op til 750 kvadratfod.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com