Kan jeg beskære en lille slyngel Holly?

April 22

Lille slyngel holly er en hybrid sort, der blev udviklet af firmaet Monrovia plante og tilbyder en kompakt og rense vækst vane, der er nemme at vedligeholde. Mens nogle holly planter kan nå store højder, er dette holly en dværg prøvemateriale, der vokser kun et par fod høj. Årlig beskæring og klipning tjener til at holde planten ser sit bedste og vil ikke skade planten. Hvis du ønsker at dyrke busken til en større størrelse, men bør du undgå beskæring det.

Vækst

Opdrættet i 1997, er lille slyngel holly en nyudviklet holly plante, der tilbyder en kompakt, dværg vækst vane og er nyttige for trange. Bladene er en mørkegrøn og blank, og henvende sig til en dyb lilla farve i den kolde årstid. Både vækst vane og bladene sig er lille og nem at holde i en stram form. Generelt vokser denne plante til 2 eller 3 fod høj og bred. Ligesom mange hollies tilbyder det symmetriske vækst, der sjældent kræver beskæring.

Beskæring for udseende

Hvis det ønskes, beskære til fjern brudt eller døde grene og blade hele året. Vinter er den bedste tid til at opnå dette. Du kan bruge de fjernede holly dele som indendørs holiday dekorationer. Skære grene tilbage til at fremme nye tømninger af vækst og til at fylde i de indre dele af bush. Buske vil vokse naturligt i en afrundet, selv danne, men kan skæres tilbage til en pæn hæk eller lov til at vokse naturligt. Beskæring er ikke helt nødvendig for at producere en plante med en tæt og attraktive vækst vane.

Beskæring til figur

Figur eller shear bush hvert år for at fremme et kompakt, endnu forgrening. Du kan selv forme de små buske til hække eller topiary former. På grund af dens langsomme og lille vækst skal du sandsynligvis ikke beskære for at styre størrelsen af anlægget, medmindre du er voksende det i en beholder eller i et voksende højbed. Skære grene til en pæn, selv struktur, og plante foran Busk grænser eller som haven kantning.

Pleje

Plant på et solrigt sted for de mest kompakte vækst. Jord, der er rig, let syrlig og godt dræning er ideel. Efter plantning, give masser af vanding for at fremme en dybe rodsystem. Foder med en all-purpose gødning før anlægget går ind i sin voksende sæson, i foråret. Den lyse grønt løv og pæn vækst vane af denne busk vil i sidste ende kræver lidt vedligeholdelse for producenten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com