Skum tag oplysninger

April 22

Skum tag oplysninger

Mens sigt taget normalt bringer tankerne helvedesild, stål, eller tjære og grus, er skum tagdækning en anden mulighed, der er blevet mere populær for flade tage. Det giver både weatherproofing og en isolerende effekt.

Sammensætning

Skum tagdækning, også kaldet spray polyuretanskum (SPF), er sammensat af lige dele af isocyanat og polyol harpiks. De to komponenter reagere og udvide ind i skummet.

Komponent blanding

Anvendelse af harpiks, der er isocyanat og polyol kræver, at de to komponenter er pumpet separat, typisk fra trommer, gennem en maskine, der varmer dem. De to væsker er derefter pumpes til en ansøgning pistol, der blander dem lige før sprøjtning på taget.

Ansøgning

Skummet er sprøjtet på taget i et mønster af passerer. Hvert pass gælder cirka en tomme af skum tag overfladen, der tørrer i løbet af få minutter.

Belægning

En speciel belægning er anvendt over skum til at beskytte det mod skader af sollys (UV). Belægningen er generelt en akryl materiale.

Fordele

Ud over at være både vejrfast og give en isolerende effekt, skum er tagdækning solidt nok til at blive betrådt. Det kan også vare op til 50 år, hvis givet ordentlig vedligeholdelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com