Hvordan til at udbrede konfødererede roser fra hårdttræ stiklinger

April 22

Vokser i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 7 til 9, konfødereret rose er en busk eller et multi dobbeltskaft træ, der vokser op til 15 fod høj med spreder i op til 10 fod. Native til Kina, det blomstrer prangende pink, enkelt eller dobbelt blomster. Fordi de er så yndefuld og smuk, er formeringsmateriale skal have mere for den næste vækstsæson eller til at dele med venner en klog idé. Hårdttræ stiklinger er dem, der er i dvale med ingen tegn på aktiv vækst og er taget i det sene efterår eller tidlige forår. Det er billigere end at købe flere konfødererede roser.

Instruktioner

•Tag flere 12 - til 15-tommer hårdttræ stiklinger af en sovende konfødererede steg i slutningen falder før den første frost. Foretage nedskæringer på en vinkel, med en skarp kniv eller beskæring sakse.

•Sæt hårdttræ stiklinger i individuelle quart-størrelse krukker fyldt med vand. Placer krukker i et solrigt område som en østvendt vindue.

•Overførsel stiklinger i to måneder til en flower pot med pottemuld. Blød jord, indtil vandet løber ud af bunden af blomsterkrukke.

•Plant de konfødererede roser udenfor i April i et område med fuld morgensolen og eftermiddag skygge. Vand 1 tomme om ugen, iblødsætning jord 12 til 18 inches dyb, for at etablere de konfødererede roser i deres nye placering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com