Pool tabel følte reparation DIY

April 23

Pool tabel følte reparation DIY

Billardbord giver år af underholdning og sjov. Forlænger levetid og holdbarhed af tabellen er så simpelt som at øve grundlæggende vedligeholdelse. Den mest almindelige reparation til pool tabeller er fastsættelse af en tåre i tabellen følte. For at undgå buler og ujævnheder i overfladen af bordet, følte hele dækslet skal udskiftes. Det er en investering af din tid, men ikke en vanskelig proces, og kan spare hundredvis af dollars over at have tabellen repareres af en professionel.

Køb filt

Pool tabel følte kan købes på de fleste stof butikker eller gaming og billard butikker. Selvom typisk farvevalget er grøn, en bred vifte af farver er tilgængelige. Stoffet er solgt af værftet og forskellige kvaliteter af filt er tilgængelige, afhængigt af dine behov. Nogle er behandlet med Teflon eller vandtætning produkter, og andre er designet til at modstå brug på mesterskabet mødes og turneringer. Stof indhold og vægt varierer afhængigt af, hvordan tabellen bruges. Check etiketten på slutningen af stof bolt for indhold og anbefalinger.

Forberede din tabel

Fjerne skinnerne fra siderne af tabellen, Sørg for at markere, hvilke jernbane går på hvilken side. Når skinnerne er væk, vil du være i stand til at bestemme, hvordan følte var knyttet til din tabel. Borde med træ opbakning normalt har filt fastgjort ved hjælp af en korte pistol, mens skifer-backed tabeller har stoffet fastgøres med lim. En spray-on limen er mest effektive, hvis du bruger den limning teknik.

Fjern forsigtigt den gamle filt, udsmid hæfteklammer som nødvendigt. Skrabe ned eventuelle overskydende lim fra overfladen af skifer, meget opmærksomme på kamme, der ofte danner nær lommer i tabellen. Spred det nye stof over din pool tabel seng og kontrollere for eventuelle mangler før skære det til den ønskede form.

Korrekt Installation

Brug den samme metode til at vedhæfte din nye filt, der blev brugt til den ene, du udskifter. Det kritiske element i refelting din pool tabel er at holde stoffet stramt som du strække det over bordpladen, så vil det være glat og bump-fri, når jobbet er fuldført.

Start i centrum på den ene side af bordet og enten lim eller hæfte det på bordet bagsiden. Arbejde fra centrum ud til hvert hjørne. Flytte til den modsatte side, at huske at strække stoffet stramt som du går. Fortsæt denne proces for alle fire sider. Tjekke bordpladen for eventuelle uregelmæssigheder, før du fortsætter.

Når du er tilfreds, at bordpladen er glat, vedhæfte billardbord skinner. Niveau din tabel, og du er klar til år af sjov og underholdning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com