God stedsegrønne træer til at plante i en forhave i fuld sol

April 23

Forhaver badet i solskin for alle eller de fleste af dagen er ideel til en række af stedsegrønne træer. Vælge en art, baseret på størrelsen af din forhave er forsigtig, som nogle stedsegrønne planter kan blive temmelig store. Dem, der bor i nordlige klimaer har en hel del muligheder, da mange evergreens tåle frigid betingelser. Dem, der bor i det sydlige dele af USA får færre valgmuligheder, som nogle stedsegrønne planter ikke tåler varme og fugtighed.

USDA zone 2 og 3

US Department of Agricultures plante hårdførhed zoner 2 og 3 opleve meget kolde vintre og dække en stor del af Alaska og Canada. Finde løvfældende træer til en landskab kan være svært i disse regioner, men masser af stedsegrønne planter vokse her. Den schweiziske Bjergfyr, eller Pinus mugo, er en alsidig evergreen, voksende 5 til 20 fod høje. Dette kan gøre det egnet til masse plantninger i en forhave eller en evergreen grænse. Det gør godt i fuld sol, men også håndterer skygge. Den rødlig nuance af barken på en rød fyr eller Pinus resinosa, giver det ornamentale appel, så du kan placere den i forhave som en modellen plante. Dette træ kræver rigelig plads, fordi det kan vokse til 80 fod. De grønne nåle er bløde og så længe 6 inches.

USDA Zone 4, 5 og 6

Meget af nordøstlige, Midtvesten, den centrale Great Plains og Rocky Mountains er i USDA zoner 4, 5 og 6. Canaertii er en sort af rødt cedertræ, eller Juniperus virginiana, der sjældent bliver højere end 35 fod. Det er en kvindelig træ, generere attraktive blålig kegler ligner bær. Bruge Canaertii i forhaven, alene eller som en hemmelig raster. Douglas fir, eller Pseudotsuga menziesii, vokser kun i zoner 4 til 6. Kræver fugtige jord og gøre bedst hvor der er masser af fugt i luften, Douglas fir behov masser af plads, fordi det kan vokse til 80 fod. Denne evergreen vokser lige og høje, producerer små kegler, sammen med mørke grønne nåle.

USDA Zone 7 og 8

Vokser vildt i de sydøstlige del, som indeholder meget af USDA zoner 7 og 8, amerikansk holly eller Ilex opaca, funktioner spiny stedsegrønne blade og røde bær på kvindelige træer. Det godt i fuld sol, så brug den forhaven af sig selv eller som en skærm. Mindre sorter kan bruges i en hæk. Ring cupped eg eller Quercus glauca, er en asiatisk eg, der kan tjene som en skygge arter i forhaven. Ring cupped eg vokser til 30 fod og har læderagtige grønt løv og ringmærket agern.

USDA zoner 9 og 10

Dele af sydvest, Californien, Texas, Florida er i USDA zoner 9 og 10. Italienske cypress eller cypres sempervirens, er en mulighed for disse steder, vokser til 70 fødder men ikke bredere end 20 fod. Italienske cypress tåler tørke og har aromatiske blade. Holde Citrus "Ponderosa" ud af våde områder. Denne gigantiske citron træet vokser til 25 fod og producerer spiselige frugter--mens ikke sandt citroner, de har en lignende smag, ifølge Missouri botanisk have.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com