Hvordan til at fange en mus i huset

April 23

Hvordan til at fange en mus i huset

Hvis du har en husmus, er chancerne du ivrig efter at slippe af med dine uønskede gæst. Du kan lejlighedsvis spion-den lille gnaver dashing omkring din sokler, men oftere, du bliver opmærksom på sin tilstedeværelse ved at mærke mus ekskrementer eller strimlet pakker af mad i din frysere. Et udvalg af fælder findes for at fange en husmus fra en billig, konventionelle træ fælde til dem med en mere omfattende design.

Instruktioner

•Indstil række fjederbelastet musefælder hvor du har bemærket mus aktivitet. Læs instruktionerne og omhyggeligt sæt fælden. Jordnøddesmør er fremragende agn - det ikke stjålet og transporteres for at spise, fordi musen skal arbejde for at slikke det ud af fælden. Mus også gerne ost og chokolade. Den billigste række musefælde er farligt at menneskets fingre, hvis du tilfældigvis set det off. Andre sorter er nemmere at sætte og mindre farligt men kan koste lidt mere.

•Der mulighed for at fange en mus er en lim board eller boks. Denne stil af trap har en overflade, selvklæbende lim. Tilføje et par bidder af mad til at friste din bopæl gnaver og det vil holde sig til overfladen. Det vil være ude af stand til at flytte og du vil ikke kunne fjerne den. Lim fælder, der har en boks omkring bestyrelsen foretrækkes af mange mennesker, som de ikke behøver at kigge på musen. Den ulempe ved denne metode er, at døden er en langtrukken proces, i modsætning til hurtig død af en fjederbelastet fælde.

•Live fælder er en mulighed, når du ikke ønsker at dræbe mus og planlægger at frigive det i naturen. Konstruere din egen live fælde med en kop og en mønt. Sætte en smule af mad under koppen og afstive det, ved hjælp af en mønt balancerer på kanten. Musen vil sandsynligvis banke mønten over forsøger at få mad. Lethed med musen på et stykke stift pap. Eller købe en fælde; Men mens human, en husmus ofte har difficultly lever i naturen.

•Rodent gift er et effektivt middel til skadedyr fjernelse. Når indtages, sker død i et par dage til et par uger. Downside at forgifte er at musen ikke dø lige med det samme og kan kravle ud og udløber inden for din hjemmets vægge hvor du ikke kan fjerne det nemt.

Tips & advarsler

  • Angive mere end én musefælde, selvom du har kun set en mus. Hus mus lever sjældent alene.
  • Holde en musefælde eller gift godt utilgængeligt for børn. Bruge et kosteskaft til at skubbe en fælde bag køleskab, for eksempel, eller placere gift bag et skab dør med en lås.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com