Fortovet reparation instruktioner

April 23

Fortovet reparation instruktioner

En brækket eller tilhugget fortovet ødelægger landskabspleje omkring dit hjem? Hvis du er en boligejer, finder på et tidspunkt sandsynligvis du dit fortov behov for reparation. Du kan nemt løse fortovet på egen hånd, selv om det kan kræve nogen tid og kræver, at du kan bruge værktøjer, som du ikke er bekendt. Det er vigtigt at først fastslå hvis skaden er små og lokaliserede eller om det ville være mere effektivt at fjerne hele beskadigede slab af beton og hæld ny beton. Hvis skaden er bare i en lokaliseret område, skal du bruge følgende instruktioner.

Instruktioner

•Wait til de ideelle vejrforhold. Temperaturen skal være mellem 50 og 80 grader F. Hvis temperaturen er lavere, det vil forlænge den tid, det tager betonen til at indstille, og frostgrader vil ødelægge beton. I temperaturer over 80 grader F, vil betonen hærde for hurtigt, eventuelt inden du når at glatte det. Hvis du skal reparere betonen i de varmere måneder, er det bedst at foretage reparationer i de tidlige morgentimer, når vejret er fedeste, og helst i skyggen.

•Saw omkring ydersiden af det beskadigede område af med murværk klinge, skære mindst 3/8-inches dyb. Sæt klingen på en 5-graders vinkel til at sikre, at snittet er bredere på toppen end i bunden og at det vil låse i plasteret.

•Tag løs materiale eller vragrester fra fortovet med en stål børste og skylle fortovet med vand, ved hjælp af en svamp eller klud til at opsuge enhver resterende vandpytter. Lad betonen fugtig.

•Mix konkrete plasteret efter anvisningerne på produktet. Anvendelse på de knuste eller knækkede områder med en spartel. Vær opmærksom på at hvis du har installeret programrettelsen tykkere end 2 inches, sin naturlige svind kan forårsage det at bryde bånd med den gamle beton.

•Anvend en svamp til at skabe ru tekstur af den gamle beton, når betonen har autoriseret til det punkt, at det ligner fasthed i at trykke på en grapefrugt. Hvis du leder efter en glat overflade brug en stål murske. For en rillet overflade, vil kører en kost over den våde beton tillade dig at opnå denne effekt.

Tips & advarsler

  • Vent ikke længe efter blanding vinyl konkrete før du anvender det til fortovet, som blandingen bliver mere trægt og svært at glatte over tid.
  • Du kan finde det konkrete plasteret på de fleste hardware eller hjem forbedring butikker.
  • Beskyttende handsker for at beskytte dine hænder fra vinyl-beton.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com