Blackout vindue behandlinger

April 24

Udtrykkene "mørklægning glarmestre" og "værelse mørklægning glarmestre" bruges ofte synonymt i branchen og blandt forbrugerne. I virkeligheden, enhver vindue behandling kvalificerer som et værelse-mørkfarvning vindue behandling simpelthen fordi hvis vindue behandling gør sit arbejde, det blokerer nogle lys. Mørklægning glarmestre blokere de fleste, hvis ikke alle, af lys, der kommer gennem vinduet.

Hvem har brug for en Blackout vindue behandling?

Enhver, der gør en levende gør skifteholdsarbejde vil drage fordel af blackout vindue behandlinger. Verden stopper ikke, når du er nødt til at få noget søvn efter at have arbejdet hele natten. Også spædbørn stadig lære forskellen mellem nat og dag, og deres trætte forældre, vil drage fordel af blackout vindue behandlinger. Enhver, der bør for at kaste lidt mørke på et værelse (media værelser, computerrum eller darkrooms) vil gerne have en blackout vindue behandling handy.

Piggy-Backing vindue behandlinger

En effektiv måde at skabe en blackout effekt er at bruge to forskellige typer af vindue behandlinger i og omkring vinduet. Bruge en tætsiddende, inde-monteret mini blind i vinduet med en tyk (12 mil) rulle skygge cut større end vinduet og monteret uden for vinduet. Luk den mini blind og derefter pille rulle skygge ned til blok lys. At gøre dette set-up den mest effektive, installere rulle skygge så som det ruller ud, skyggen sidder som flad mod vinduet åbning som muligt for at blokere den maksimale mængde af lys.

Ægte Blackout vindue behandlinger

Blackout vindue behandlinger, der er virkelig blackout er lavet af tyk, tunge materialer. Ikke kun gøre de blokerer lys, de også kan reducere udefrakommende støj og isolerer mod varme og kulde. Disse vindue behandlinger er blackout cellulære nuancer, strømsvigt draperier, blackout romerske nuancer og blackout vævet træ nuancer.

Profil af en blackout cellulære skygge ligner en normal cellulære nuance i, at der er to sæt af celler der accordion-fold oven på hinanden når skyggen er åbnet. Men forskellen er, at materialet er tungere og der er en strømafbrydelse liner knyttet til siden af den skygge, der vender ud. Lineren kan være vinyl, men det er mere sandsynligt, en kraftig dug, der er fæstnet til kanten af skyggelægge celler. Denne type af skygge bør passe så stramt i vinduet som muligt at blokere så meget lys som det er i stand til. Blackout forhæng (eller gardiner) bruges af mange opskalere hotelkæder i USA. Stoffet bruges til at gøre disse gardiner er meget tykke og tunge. Disse gardiner har en vedhæftet lys-blokerende liner, der fordobler som en hemmelig liner. En af de gode funktioner af en blackout vindue behandling er dens evne til at holde lys i om natten, så naboerne og andre forbipasserende ikke kan se din silhuet. Gardiner kan blokere en stor procentdel af det lys, der ellers ville invadere dit space. Romerske nuancer og vævet træ nuancer konverteres også til blackout nuancer ved at tilføje en blackout liner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com