Moderne moderne gardin indehaveren ideer

April 2

Moderne moderne gardin indehaveren ideer

Gardin holdere har et ry for at være en design gåde for lægmand. Kombinere dette dilemma med et moderne look og den standard flat tieback bliver overforbrug og meget kedeligt. Tag et fersk kig på de kreative muligheder for gardin tiebacks. Blot huske på visuel vægt og farve af en indehaver af en bestemt gardin som en integreret del af den hele staffage og de andre designelementer i rummet.

Stof-skulpturelle gardin indehaveren

Mange gange er en af de største problemer med tieback valgt uden faglig vejledning, at det mangler et forhold til indstillingen. Prøve noget nyskabende. Bruge elementer, der er specifikke for motiv af en bestemt plads. I en stue hvor klassicismen er et tema og tekstiler er trykt med blomster, købe en anden 2 yards af gardiner. Bestil stof-skulpturelle roser knyttet til en flad tieback. Instruere arbejde plads til at angive roserne tæt sammen på kroppen af tieback.

Keramiske accenter

Den lokale import butikken har hundredvis af odds og ender lavet af keramik. Vælg et sæt af elementer, koordinere med motiver i rummet, eller Vælg et enkelt element og købe flere afhængigt af størrelsen. Tilpasse emnerne ved at male hver enkelt i farver fra farvepaletten af rummets designtema. Bestille en brugerdefineret blanding af farverne, maling, hvis det er nødvendigt. Vedhæfte de keramiske genstande til den flade tieback. Skjule så meget af tieback som muligt. Sikre hver side om side. Købe et par ekstra identiske stykker at have ved hånden i tilfælde af brud.

Metal accenter

Metal værksted er et godt sted at købe moderne gardin tiebacks. Begrebet "U" beslag med et ansigt er en simpel løsning. Til windows med mini blinds og cellulære nuancer som et under behandling, brug en metal færdig i farven på gardiner eller farven på blinds. Når budgettet dollars er rigeligt, tilpasse beslaget. Bestil en skulpturelle metal motiv der skal svejses til ansigt af hvert beslag. Bruge et spejlbillede fra højre til venstre. Når budgettet dollars er begrænset, skal du bruge bløde metaller til wrap beslaget selv. Prøv det samme koncept med en færdiglavet metal tieback giver tæppet en ansigtsløftning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com