Blomstrende planter for delvis sol

April 24

Et stort udvalg af blomstrende planter trives i delvis sol. Ved planter jord og vand behov før du køber og være sikker på at dit valg vil gøre godt på det ønskede sted. Udnytte forskellige højder, farver og størrelser til at skabe en tiltalende blomsterbed. Hvis du planlægger at bruge blomsterne til at skære, plante i større mængder.

Etårige planter

Typisk hurtigt voksende, etårige planter ofte komme i gang fra frø. Vælg zinnias for en rigelige vifte af blomster. De varierer i farve fra hvid til pinks til mørke røde og nå højder op til 3 fødder. Zinnias gøre langvarig afskårne blomster og opskæring tilskynder flere blomstrer. Zinnias er let at vokse på grund af deres tilpasningsevne. En mindre årlig, fransk morgenfrue forbliver under en fod høje. Det producerer rigelige mængder af orange og gule blomster. Lethed af vækst og størrelse gør franske morgenfruer et passende valg for næsten enhver placering. Tilføj blå og lilla farver ved at plante Kornblomst, også kendt som bachelor's knappen. Kornblomst vokser mellem 1 og 2 fod høje. Ligesom zinnias og franske morgenfruer gør det godt i mange forskellige forhold.

Stauder

Omfatte nogle klassiske stauder i delvis sun flower garden. Asiatiske liljer har orange, pink, hvid, rød eller gul blomster. De kræver fugtig, men veldrænet jord for optimal sundhed. Den duftende, store blomstrer fungerer godt som afskårne blomster. Vælge mellem de mange iris sorters særprægede blomster og fleksibilitet. En fælles valg, skæggede iris vokser op til 4 fod høj med periwinkle blomster. Dværg crested iris har lignende farve men forbliver under 1 fod i højden. Pæoner er fortsat en af de mest kendte og populære valg for blomstrende stauder. De store blomster åbne i slutningen af foråret og variere i farve, ofte i nuancer af pink. Pæon er en busk-lignende form og forbliver under 4 fod høje. Det gør godt i mange jorder, giver tilstrækkelig fugt.

Buske

Ofte knudepunkter i anlagte senge, buske tilføje højde og tekstur. Plante syrener for deres rigelige lilla, duftende blomster. Den almindelige lilla vokser til 12 fod høje. Du kan opretholde en mindre størrelse gennem trimning og formning. Syrener gør godt i de fleste vækstbetingelser. Roser, typisk tænkte brug for fuld sol, vokse godt i dels solrige steder. Vælg fra vandreture eller busk sorter og et rigeligt udvalg af bloom farver. Roser skal fugtig jord for bedste bloom produktion. Brug oakleaf hortensia for både sin store lyserøde eller hvide blomster og interessant løv. Når 6 til 10 fod med en rund form. Oakleaf hortensiaer udføre bedst i fugtig og veldrænet jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com