Typer af fransk afløb

April 24

Typer af fransk afløb

Fransk afløb, også kendt som afløb flise eller en perimeter drain system, administrere regnvand og andre overfladevand omkring boliger og andre bygninger. Det grundlæggende design af en fransk afløb er enkel, uanset de anvendte materialer til at bygge det: en skrå skyttegrav, som kan omfatte et afløbsrør af en slags, der er fyldt med rock, derefter dækket med et lag af sand. På toppen af rock og sand lag, kan jord og selv planter placeres over den franske afløb. Renden er skråt langs dens længde til kanal vand fra de områder, hvor det naturligt indsamler til området valgt af builder af afløbssystemet. Vandet endelige bestemmelsessted kan være en sump pumpen pit eller en tør brønd. Fransk afløb er populære værktøjer til håndtering af overfladevand, fordi de kræver lidt eller ingen vedligeholdelse efter installationen og sjældent tilstoppe.

Original fransk afløb Design

Den franske afløb blev oprindeligt udviklet af Henry French og populariseret af hans bog i 1859. Fransk forbedret eksisterende drænsystemer ved at eliminere det største problem med andre afløb: tilstopning. Fransk tilføjes en kanal til at forhindre tilstopning med vragrester skærver. Rock fungerer som et naturligt filter, så vandet for at flytte gennem kanalen, men forhindrer jord, blade og andet organisk materiale fra tilstopning vandets vej. Denne mest grundlæggende design involveret simpelthen en gravet grøft, skærver og måske et lag af sand på toppen af klippen. Renden skal være skrå til kanal vandet til uanset punkt er blevet udpeget til at håndtere samlingen vand, det være sig en sump pit, en tør brønd eller blot en mere passende vand ophobning punkt.

Fransk afløb med dræning rør

De fleste moderne fransk afløb design, navnlig til formål at flytte vand fra omkring opbygning af fundamenter, udnytte plast dræning rør for at flytte vandet til det udpegede område. Ældre bygninger kan have de samme system ved hjælp af ler rør; dog forringes ler rør med alderen, forårsager den franske afløb til at mislykkes. Røret er normalt pakket med filter klud, som forhindrer pipe ventiler bliver tilstoppet med silt. Røret er derefter dækket med skærver, som er dækket med et lag af sand. Jord og landskabspleje kan derefter dække renden for at skjule det fra visningen.

Interiør kontra udvendige Foundation afløb

Fransk afløb bruges ofte til at forvalte vand omkring opbygning af fundamenter. Når bygninger er ved at blive bygget, er fransk afløb almindeligt placeret omkring ydersiden af instituttet til at fjerne vand fra området. Stående vand omkring fundamentet kan medføre strukturelle skader, og franske afløb er et vigtigt redskab til at opretholde strukturel integritet. I eksisterende bygninger, når udvendige systemer svigter, kan interiør fransk afløb systemer installeres. Disse systemer er placeret langs kanten af foundation på indersiden af bygningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com