Hvordan du fjerner oliekridt fra tapet

April 24

Hvordan du fjerner oliekridt fra tapet

Dit barn tegner på væggen med farveblyanter? Oliekridt pletter kan være vanskeligt at fjerne fra en væg, hvis du ikke kender den rette teknik. Farveblyanter er lavet af voks, som modstår mange rengøringsmetoder. Så hvordan du fjerner oliekridt fra tapet? Hold læsning at finde ud af en enkel, men effektiv måde at ren oliekridt ud af væggen!

Instruktioner

•Anvend en jern at smelte OLIEKRIDT på en TRÆKPAPIR: det første skridt til rengøring oliekridt pletter fra væggen (for tapet) indebærer anvendelse af en jern på en no-damp indstilling. Placer en almindelig brun papirpose, som frokost over oliekridt mærker på væggen og jern i området. Dette vil fjerne oliekridt fra tapet, overføre voks på papirpose, der tjener som en trækpapir. Hele tiden skal du bruge et rent område på papirspose eller risikerer du overføre oliekridt voks tilbage på væggen. Dette er den samme grundlæggende metode til at fjerne voks fra tøj og stof.

•MIX en OLIEKRIDT rengøring løsning: trin 1 er ofte det eneste skridt, der kræves for at fjerne oliekridt voks fra tapet. Men i andre tilfælde kan du stå tilbage med en lille smule af oliekridt pletten stadig tilbage på væggen. For dette, vil du ønsker at blande majsmel og en overflade renere, skabe en tyk pasta.

•Applicer pasta ONTO THE OLIEKRIDT mærker på væggen: Påfør en generøs mængde af indsætte på hvad der er tilbage af oliekridt pletter på væggen. Tillad pasta tørre fuldstændigt, før du forsøger det sidste trin i processen Fjern oliekridt pletter fra væggen.

•Brush MAJSMEL Indsæt OFF THE WALL til fjern OLIEKRIDT PLETTEN: for at rense resten af oliekridt mærker ud af væggen, bruge en scrub pensel til at forsigtigt børste Majsmel Indsæt fra væggen, ved hjælp af en cirkulær bevægelse. Udseendet af væggen skal forbedres væsentligt, når du bruger denne oliekridt plet fjernelse metode sammen med voks blotting teknik.

•Gentag trin 2-4 hvis nødvendigt: undertiden, for lys-farvede tapet, skal du gentage trin 2-4 et par gange for at helt for at fjerne oliekridt fra tapet.

Tips & advarsler

  • Teste en lille plet på tapetet i en ikke-så-indlysende område for farveægtheder før du anvender Majsmel Indsæt på væggen.
  • Majsmel Indsæt skal være helt tørt, før du forsøger at børste det ud af væggen i løbet af de sidste trin i denne oliekridt fjernelse teknik. Hvis du bruger en krat pensel før pastaen og tapet er tørret, kan det beskadige den fugtige tapet!

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com