Sådan Fix en utæt tag på en autocamper

April 24

Sådan Fix en utæt tag på en autocamper

Autocampere har flade tage typisk lavet af metal eller gummi. Disse er begge temmelig slidstærkt og rumme op godt til konstant sol og regn, der rejser køretøjer er udsat for. Men nogle af de steder, hvor autocampere parkeret, sådan som i træer i campingpladser, har potentiale til at forårsage skade. Når dette sker, hvis skaden ikke er alt for omfattende, kan du selv gøre reparationer.

Instruktioner

•Find det område, der er utæt. Dette bør angives i et lille punktering hul, brudte segl i en søm eller skader omkring en tag vedhæftet fil, såsom en udluftning.

•Fjern alle caulk eller tagdækning cement omkring det beskadigede område. Bruge en spartel til at skrabe det op, være omhyggelig med ikke at beskadige taget. Hvis du arbejder på et metal tag, behøver du ikke at være så blid som du gør en gummi tag.

•Scrub overflade omkring skader med en stålbørste, hvis taget er metal. Dette vil hjælpe med at fjerne fugemasse belægning. Gummi tagene, bruge alkohol til at fjerne eventuelle belægninger.

•Fyld revner eller huller på en gummi tag med en silikone caulk. Glat det over med en finger til at tromle det. Gælde det også omkring tag vedhæftede filer eller sømme, der er kommet løs eller bruge tagdækning tape. Metaltag, fylde åbne sømme, revner eller huller med tagdækning cement. Forlade fyldstof til tørre flere timer.

•Brush på en fugemasse belægning lavet for typen tag du har. Gummi tagene har en gummi tag belægning og metaltag have et metal tag fugemasse.

Tips & advarsler

  • Placer en lang bord på tværs af autocamper taget at sidde på. Dette vil holde din vægt ud fra taget.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com