Sådan Care for appelsintræer i Arizona

April 24

Sådan Care for appelsintræer i Arizona

Citrus træer, som orange, vokse godt i Arizona især i regionen ørken. Faktisk er der en blomstrende kommerciel industri, der vokser citrus træer i staten. Snarere end at være en skade, forsøde de høje temperaturer i Arizona de citrusfrugter ved at tilskynde yderligere sukkerproduktion i træerne. Den største udfordring med voksende enhver plante i Arizona, herunder appelsintræer, er at sikre, at de er beskyttet mod solen og får nok vand.

Instruktioner

•Sno stammen af unge appelsintræer med træstamme wrap tilgængelige på planteskoler og havecentre. Placer kanten af wrap på en træstamme og pak det omkring stammen en gang eller to gange. Skær Ombryd ved hjælp af saks og Fastgør det med to til tre stykker af løst bundet sejlgarn. Dette beskytter de unge træstamme fra at blive brændt af solen. Når en orange træ er stor nok, at grenene skygge stammen, bør træ wrap fjernes.

•Undgå beskæring orange træer. Over tid vokser orange grenene udad og hænge ned lidt at beskytte bagagerummet mod solskoldning. Hvis beskæring er absolut nødvendigt, male træstamme med hvide træ maling til at reflektere solens stråler. Bruge en pensel til at anvende træ maling starter i bunden af stammen og strækker sig op til 1 fod fra hvor grenene start.

•Kapacitet alle nyplantede appelsintræer én gang hver tre dage for to uger. Hver vanding skal vare i 30 minutter til en time, hvis ved hjælp af sprinklere eller vanding. Dette svarer til ca 2 til 3 inches af vand hver gang. Efter den oprindelige beplantning, vand den orange træ kun én gang om ugen i den varme sommer måneder og en gang hver fjerde uge i løbet af vinteren.

•Fertilize orange træer i begyndelsen af marts, mod slutningen af maj og igen i begyndelsen af September. Spredes et granuleret gødning, der er formuleret for citrus træer på jorden rundt om træet under hver befrugtning. PhoenixTropicals.com anbefaler at bruge halvdelen af gødning anbefales på emballagen.

Tips & advarsler

  • Træ maling er tilgængelig på havecentre og hjem forbedring butikker.
  • Befrugte ikke appelsintræer i et år efter plantning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com