Hvordan du udskifter fortovet ekspansion strimler

April 2

Hvordan du udskifter fortovet ekspansion strimler

Ekspansion strimler køre gennem bredden af fortove at forhindre dybt, takkede revner i overfladen. Lavet af semifirm materialer som gummi, kork eller træ, de absorbere spændinger som konkrete skiftehold eller udvider. Med daglig brug og eksponering for elementerne, kan ekspansion strimler forværres og forlade fortovet foundation udsatte for vandskader. Udskiftning ekspansion strimler er et projekt gør-det-selv kan slutte i en eftermiddag med et par grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

•Break op ekspansion strimler du vil erstatte med en hammer og mejsel. Brug et brækjern til at opløfte strimler i små sektioner. Rens de tomme rum med en stålbørste, og mejsel off enhver gamle caulking fra inde i leddene.

•Measure længden af leddene med et målebånd og klippe en strimmel af skum backer stang for hvert fælles du erstatter ved hjælp af en hobbykniv. Backer stangen skal være bredde lig af leddene.

•Sæt første strip over én fælles, og tryk den ned med hænderne. Ramte materialet med en spartel til at tvinge det til bunden. Gentag dette trin for hver udvidelse strip.

•Læg en tube ekspansion blandede sealer til en caulk pistol, og Placer spidsen i den ene ende af den første fælles. Fylde den resterende vidder med sealer, indtil det sidder lidt over fortovet. Køre en murske ned på længden af den fælles til strike off overskydende så sealer er niveau til fortovet. Gentag dette trin i hver fælles.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com