Sådan installeres et mål væg afsats

April 24

Målet væg afsats er en hylde uden synlige parenteser. Hylden bruger en monteringsbeslag, som du installerer på væggen. Hylden hænger ud i toppen af monteringsholderen. Nogle justeringer er nogle gange nødvendigt at installere et mål væg afsats, fordi parentes på hylden ikke er angivet langt nok til krog væg monteringsbeslag. Fælles træ shims tilgængelige på isenkræmmere giver den nødvendige udvidelse nødvendigt for hylde til at hænge ordentligt.

Instruktioner

•Sæt en mark på væggen i højden du vil målet væg afsats. Knalde en stud finder over væggen og Markér placeringen af to væggen studs.

•Hold en 4-fods niveau på tværs af væggen i nærheden af stud mærker. Flytte niveauet som nødvendigt, indtil boblen er i mellem de to linjer. Tegne en svag streg på væggen mellem de to studs, ved hjælp af toppen af niveauet som en guide.

•Drill en pilot hul på hver stud langs linjen niveau med en 1/4-tommer bore bit. Måle til midten af linjen med et målebånd. Bor et hul af samme diameter som væg anker med lidt den samme diameter som væg anker.

•Sæt væg anker ærme ind i hullet i midten og tryk det ind med en hammer, indtil det er flush mod væggen. Installere ene ende af monteringsholderen til den rigtige stud med en træ skrue og Phillips skruetrækker. Installere den modsatte ende på samme måde. Isæt en skrue gennem monteringsholderen og ind center anker. Spænd skruen med Phillips skruetrækker.

•Løsn skruerne sikring hylden beslag på bagsiden af målet væg afsats. Bor en 1/4-inch hul i midten af hver kile. Placer en shim på bagsiden af den væg afsats, foring op i hullet i shim med skrue monteringshul.

•REINSTALL hylde beslag på væggen afsats med de sikre skruer med afstandsstykker mellem væggen afsats og beslaget. Hænge væg afsats på væggen med hylde beslag koble over toppen af væg monteringsbeslag.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com