Har du ændre låsen, når du køber en ny Deadbolt?

April 25

Låserigel er designet til at holde ubudne gæster ude af dit hjem, og er typisk kun aflåselig fra indersiden af døren. Uanset om du skal udskifte en deadbolt, når du ændrer dine låse afhænger af både deadbolt og enhver hjælpeansatte eller ekstra låse, der kan installeres.

Typer af Låserigel

Låserigel er enten enkelt eller dobbelt cylinder låse, hvilket betyder, at du kan låse dem inde fra eller fra både inde og udenfor. Nogle Låserigel er installeret inden for døren, med strejke plade på rammen, mens andre er installeret på overfladen. Metal døre nødvendiggør ofte en overflade-monteret fælg lås på grund af vanskeligheden ved at bore et stort hul i en metal dør.

Lås sæt

Udvendige døre har normalt mere end blot en deadbolt. Desuden bruges en nøgle i knop lås eller en mortise lås ofte. Du kan købe hver individuelt med separat nøgler, eller som et sæt, der bruger den samme nøgle. Grundlæggende låse og knopper kommer i begrænset stilarter og farver og er let at matche, mens high-end apparater er som regel mere specialiseret og mere vanskeligt at matche.

Erstatte en Deadbolt

Nøglehullet af en lås er en del af lås cylinder. Resten af samlingen omfatter cylinder boliger og bolten. Våbenskjold eller trim pladen er adskilt, men er formet til at passe omkring og skjule lås forsamling. Du kan få cylindre erstattet på din lokale hjem forbedring butik eller af en professionel Låsesmed. Hvis låsen er vintage eller udsmykkede, kan erstatter cylinderen alene resultere i betydelige besparelser.

Der er rigtige for dig?

Hvis din deadbolt kun opererer indefra med en tommelfinger turn, behøver du erstatte det med din låse, medmindre trim ikke stemmer overens med den nye lås så godt som du ønsker. Hvis du kan låse din deadbolt udefra med en nøgle, og de låse eller nøgle er blevet kompromitteret, skal du købe en udskiftning lås sæt eller udskiftning cylinder. Hvis låsen og deadbolt bruger den samme nøgle, erstatte deadbolt når du udskifter låsen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com