De bedste frø til Hydroponics

April 25

De bedste frø til Hydroponics

Hydroponics er voksende planter med ringe eller ingen jord, erstatte fælles jord næringsstoffer med en opløsning i vand, der forsyner anlægget med alt, hvad det skal vokse. Dette sparer plads og giver mulighed for avlere at hurtigt at udvikle en lang række planter. Det lader også gartnere dyrke blomster eller grøntsager i områder hvor planterne ikke ville overleve uden for det naturlige klima, men kan leve indendørs i en hydroponiske system. Der findes flere typer af frø, der gør en god start for en hydroponiske haven.

Tomater

Tomatplanter er en af de mest populære typer af hydroponiske frø til at starte med. Tomater vokse let, udvikle indlysende frugt, der giver ejere ved hvor sunde planten er, og reagerer godt på indeklimaet. Dette gælder for flere forskellige vegetabilske planter, men tomater har en bred vifte af stammer, som gartnere kan vælge imellem, herunder nogle stammer, der er designet specielt til hydroponics.

Urter

Urter er en anden populær hydroponiske plant at starte som en frø. Frøene er let at vokse hydroponically fordi producenterne ikke behøver at bekymre sig om omplantning planter, når de er begyndt at vokse. Herb planter ikke vokse stort, spare på plads og løsning, og har mange husstand anvendelser, der gør vokser hydroponiske haven umagen værd. Mange planteskoler sælge urt "kuber", der producerer en bred vifte af urt arter og er beregnet til at bruges i hydroponiske systemer.

Bønner og ærter

Bønner og ærter (sammen med andre vegetabilske planter som squash og salat) skal dyrkes hydroponically fra frø. Disse planter reagerer ikke godt på den ekstreme omplantning, gartnere skal gøre for at flytte planter fra jorden til en soilless, hydroponiske miljø. Mange dør i processen, og det er meget nemmere at begynde at dyrke disse grøntsager fra frøene indendørs.

Sarte blomster

Sarte blomster som orkideer og andre gøre ideelle planter til at vokse fra frø i en nøje overvågede hydroponiske miljø. Dette giver mulighed for gartnere at tilføje nødvendige næringsstoffer til løsningen, når det er nødvendigt, som kan tilbyde et tiltrængt løft til blomster som orkideer, der ikke kommer med meget naturlige fødevarer, når de først spire. Hydroponiske miljøer også tillade gartnere til kontrol temperaturer og lysforhold til at skabe den bedste mulige blomstrer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com